28 Μαΐου 2020

νέα ανακοίνωση εναντίον της Ελλάδας, καλώντας την Αθήνα να «απαλλαγεί από τη βαρβαρότητά της».

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας εξέδωσε νέα ανακοίνωση εναντίον της Ελλάδας, καλώντας την Αθήνα να «απαλλαγεί από τη βαρβαρότητά της».

Μαλιστα !!!!!!!!!!!!!!!!11
Νέα ανακοίνωση εναντίον της Ελλάδας και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας, εν μέσω της «αναθέρμανσης» του κλίματος στην περιοχή του Έβρου.
«Αντί της πολιτικής του διαλόγου, η Ελλάδα προτιμάει την ένταση, την παραπλάνηση του κοινού και τη χειραγώγηση» κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, η Άγκυρα.
Ειδική μνεία έκανε και στα όσα λαμβάνουν χώρα στον Έβρο, κατηγορώντας την ελληνική κυβέρνηση ότι παραβιάζει τα θεμελιώδη δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες των αιτούντων άσυλο.
«Το ελληνικό κράτος πρώτα απ’ όλα πρέπει να απαλλαγεί από τη “βαρβαρότητά” του. Πρέπει να σέβεται τα δικαιώματα των αιτούντων άσυλο, να μην βασανίζουν, να μην κακομεταχειρίζονται και να μην επαναπροωθούν» έσπευσε να προσθέσει, σε αυστηρό ύφος.
Και κατέληξε: «Όσοι ισχυρίζονται ότι είναι το “λίκνο του πολιτισμού”, πρέπει να μάθουν να σέβονται και εκείνους που δεν έχουν τη δική τους γλώσσα και θρησκεία».
Περισσότερα σε λίγο...