12 Δεκεμβρίου 2016

Ζυγίζει 500 κιλά και «είναι μια ζωντανή βόμβα η οποία μπορεί να εκραγεί»

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος, καθώς πλέον μένουν λίγα 24ωρα για την Eman Ahmed από την Αίγυπτο - που θεωρείται πως είναι η βαρύτερη γυναίκα στον κόσμο- για να ταξιδέψει στην Ινδία προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων ώστε το βάρος της να μειωθεί σε λιγότερο από 100 κιλά!
«Η Eman δεν έζησε όπως οποιοσδήποτε άλλος. Δεν πέρασε καλά κατά την παιδική της ηλικία ή κατά τη νεότητά της. Μάχεται με την ασθένειά της εδώ και 36 χρόνια», δήλωσε η νεότερη αδελφή της, Shaimaa Ahmed, στο CNN. Σύμφωνα με την ίδια, η Eman δεν έχει φύγει σχεδόν ποτέ από την κρεβατοκάμαρά της για πάνω από δύο δεκαετίες, καθώς δεν μπορεί να μετακινηθεί.
Ένα εγκεφαλικό μάλιστα πριν δύο χρόνια επηρέασε την ομιλία της και την κίνησή της κι έτσι τα τελευταία χρόνια τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Ωστόσο, χάρη σε μια καμπάνια μέσω των κοινωνικών δικτύων, η υπόθεση της Eman έφτασε στα αυτιά του χειρούργου με έδρα το Μουμπάι Dr. Muffazal Lakdawala ο οποίος ξεκίνησε μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρησμάτων ώστε να καλυφθούν τα έξοδα μεταφοράς της Eman στην Ινδία. Εκεί, η γυναίκα θα υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.
«Μάχεται για την ζωή της κάθε μέρα. Αυτή τη στιγμή είναι σαν μια ζωντανή βόμβα η οποία μπορεί να εκραγεί οποιαδήποτε στιγμή».
kdfh2kdfh3kdfh4kdfh5kdfh6
newbest.gr