26 Απριλίου 2019

ΤΕΡΑΣ,,,,,,,,,ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΞΑΨΗ, ΚΥΚΛΩΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΝΙΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ-ΕΡΑΣΤΗ

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΑ 7 ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ

metaxas2
thimata-loxagou

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο έγκλημα που όμοιό του δεν έχει σημειωθεί ποτέ στην Κύπρο (αλλά ούτε και στην Ελλάδα, με ανάλογο τρόπο αν και υπάρχουν εγκληματικά περιστατικά και με Έλληνες σίριαλ κίλερ) , με τον 35χρονο κατά συρροή δολοφόνο να έχει παραδεχθεί επτά συνολικά δολοφονίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.
Ο 35χρονος ίλαρχος μέσα σε ένα απόγευμα ομολόγησε την διάπραξη πέντε δολοφονιών, συγκλονίζοντας το Παγκύπριο.
Μάλιστα, υπέδειξε σημείο κοντά στο φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου φέρεται ότι βρίσκονται τα πτώματα της Maricar Valdez Arquila, και της μητέρας από την Ρουμανία με το 8χρονο κοριτσάκι της.
Τα θύματα του «Ορέστη»
–Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, δολοφόνησε την 38χρονη Marry Rose από της Φιλιππίνες, η οποία εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο μεταλλείο Μιτσερού. H Μarry Rose ήταν η πρώτη γυναίκα που ομολόγησε ότι είχε δολοφονήσει.
-Η Arian Palanas Lozano, 28 ετών από τις Φιλιππίνες, ήταν το δεύτερο πτώμα το οποίο εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. Ο 35χρονος σε δεύτερη θεληματική του κατάθεση, ομολόγησε την δολοφονία της.
—-Το επόμενο πτώμα που εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του «Ορέστη», ανήκει σε γυναίκα από το Νεπάλ ή την Ινδία, για την οποία δεν υπάρχει φωτογραφία καθώς δεν είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο.
—Το πτώμα εντοπίστηκε σε πλήρη αποσύνθεση στο πεδίο βολής Ξυντούς στην Ορούντα, μέσα σε λάκκο.
–Ο 35χρονος υποστήριξε ότι δεν θυμάται πότε σκότωσε την άτυχη γυναίκα.
—Η Livia Florentina Bunea 36 ετών και η 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea, φέρονται να είναι τα επόμενα δύο θύματα που ομολόγησε ότι δολοφόνησε.
—Η 36χρονη και η 8χρονη κόρη της είχαν εξαφανιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου το 2016.
–Παράλληλα, ομολόγησε ότι δολοφόνησε και την Maricar Valdez Arquila, 30 ετών, από τις Φιλιππίνες.
—Ο «Ορέστης» ομολόγησε ότι σκότωσε και την 6χρονη κόρη της Marry Rose, Sierra, για την οποία εμμένει στην θέση ότι βρίσκεται στην λίμνη Μεμή στο Ξυλιάτου.
ΕΤΣΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣ 
Έσπασε στην ανάκριση και ομολόγησε κάθε φρικιαστική του πράξη ο 35χρονος ίλαρχος της ΕΦ. Το απόγευμα της Πέμπτης παραδέχθηκε ότι σκότωσε 7 πρόσωπα, 5 γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια (οι οποίες είναι κόρες δύο εκ των θυμάτων). Πώς όμως ομολόγησε τα πάντα, ενώ το πρωί όταν οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου παραδεχόταν μόνο δύο φόνους και πιο συγκεκριμένα τις δολοφονίες της Mary Rose και της Arian Palanes. 
Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές  στη δημοσιογράφο του Sigmalive, Φρόσω Βιολάρη, τα μέλη της Αστυνομίας με μεθοδικότητα και υποδειγματική μαεστρία οδήγησαν τον ύποπτο στην ομολογία.
Πιο συγκεκριμένα οι ανακριτές της Αστυνομίας αντίκρυσαν έναν καταρρακωμένο «Ορέστη» μετά την ολοκλήρωση της σημερινής δικασίμου.
Οι ανακριτές με μεθοδικό τρόπο οδήγησαν τον 35χρονο σε ανάκριση όπου εκεί παραδέχθηκε κάθε ειδεχθές του έγκλημα.
Η συνεχής διερεύνηση της υπόθεσης σε όλα τα επίπεδα, ο μεθοδικός τρόπος που χρησιμοποίησαν οι ανακριτές αλλά και η ψυχολογία του 35χρονου μετά την σημερινή δικάσιμο ήταν αυτά που οδήγησαν τελικά στην τελική ομολογία, αν και ο 35χρονος κρίνεται ως «μη εύκολος άνθρωπος», από τους αρμοδίους που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Ο Μεταξάς ομολόγησε τους εξής φόνους:
Μαρί Ρόουζ, 37 ετών
Αριάν Μπαλάνας, 28 ετών
Μαρικάρ Βαλτέζ, 30 ετών
Μιας γυναίκας από το Νεπάλ ή τις Ινδίες
Της Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα
Της 8χρονης κόρης της Έλενας Ναταλία Μπουνέα
Την 6χρονη Σιέρρα Γκράτσε δεν παραδέχθηκε
ότι την σκότωσε, αλλά λέει ότι πέταξε το πτώμα της στη λίμνη του Ξυλιάτου.
Ήδη η γυναίκα από το Νεπάλ ή τις Ινδίες έχει ανασυρθεί από λάκκο στην περιοχή Κάμπος του Μύλου στην Ορούντα (παρά το πεδίο βολής Ξιντούς) την οποία όπως ομολόγησε ο Μεταξάς σκότωσε πέρσι το καλοκαίρι. Τη μητέρα και την κόρη της από τη Ρουμανία, όπως και την Μαρικάρ, σύμφωνα πάντα με την ομολογία του στρατιωτικού, τις πέταξε σε σημείο απέναντι από το μεταλλείο Μιτσερού επίσης σε λίμνη, όχι όμως αυτήν στο Ξυλιάτο.