23 Ιουλίου 2013

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΥΜΕΝΕ ΩΝΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΣΟΥ !!!Olympic Air: Τέλος οι πτήσεις από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο
«Μπουρλότο» ρίχνει στις αεροπορικές συγκοινωνίες η απόφαση της Ολυμπιακής, με την οποία διακόπτει από το φθινόπωρο τα δρομολόγια από την Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, από τις 14 Οκτωβρίου σταματούν οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη.
Νωρίτερα, μέσα στον Σεπτέμβριο η Ολυμπιακή Αεροπορία σταματά της πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ρόδος.
Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, όσοι έχουν βγάλει εισιτήρια από 13 Οκτωβρίου και μετά μπορούν να αλλάξουν ημερομηνία ή να τους επιστραφεί η αξία τους.
Σε επιστολές που ήδη έχουν αποσταλεί από την εταιρία σε συνεργάτες της, αναφέρονται τα εξής:
«Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται.
Για τα εισιτήρια της ΟΑ που έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφ' όσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv συμπεριλαμβάνεται.
Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά την 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτηρίου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω την διαδικασία επανέκδοσης, των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air, σας ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία σας».

Ποντικι