Η φήμη αυτού του Αρμένικου εστιατορίου απλώνεται σε όλη την Αθήνα με ένα και μοναδικό τρόπο: από στόμα σε στόμα. Διότι δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να πάς και να μην ξαναπάς. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην το πεις και στους φίλους σου για να έχουν κι εκείνοι την ευκαιρία να δοκιμάσουν το πιο ζουμερό και νόστιμο κεμπάμπ του κόσμου, και να μην απολαύσεις την γλυκιά και ανεπιτήδευτη φιλοξενία της οικογένειας Αγκόπ και κυρίως της αεικίνητης μαμάς Λαρίσας. Μόνο μην μπερδευτείτε, διότι το εστιατόριο μετακόμισε 500 μέτρα πιο κάτω και άλλαξε όνομα.
Θα καταλάβετε την διαφορά αμέσως όταν έρθει στο τραπέζι ένας τεράστιος δίσκος με κρύα και ζεστά ορεκτικά για να διαλέξετε αν και θα αποδειχθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να απορρίψετε κάποια πιάτα.
Σίγουρα επιβάλλεται να ξεκινήσετε από το λεπτεπίλεπτο λαχματζούν με το ανάλαφρο στρώμα κιμά και την τραγανή ζύμη, από την πρωτότυ¬πη συνταγή του βελούδινου πολτού από κόκκινο φασόλι, και από την άψογη μελιτζάνα ρολό γεμιστή με τραγανό καρύδι. Μην αρνηθείτε με τίποτε τα ολοστρόγγυλα βραστά και ανάλαφρα ισλί κιουφτά, φτιαγμένα με άπαχο μοσχάρι και πλιγούρι και την σπέσιαλ λεπτοκομμένη πικάντικη καροτοσαλάτα με κόλιανδρο, αλλά και την διαφορετική θεϊκά απλή μελιντζανοσαλάτα με τα ολόκληρα κομμάτια μελιτζάνας και την φρέσκια ντομάτα.
Αν αισθανθείτε ότι χορταίνεται σταματήστε για λίγο και παραγγείλετε ένα από τα απίστευτα ανθρακούχα νερά τα οποία καταφτάνουν κατευθείαν από το Ερβάν της Αρμενίας