16 Αυγούστου 2017

Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. μιλά για εκλογές, δραχμή και προσάρτηση Σκοπίων

Οι  είναι μονόδρομος εάν δεν ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, οπως υποστήριξε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης.

«Εάν η αξιολόγηση δεν κλείσει, εάν ο χρόνος διαπραγμάτευσης επιμηκύνεται, θα συμπέσει με τον χρόνο όπου οι οικονομικές δυνατότητες προς τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων θα εξαντληθούν. Συνεπώς αν στον χρόνο, είτε Φεβρουάριο ή Μάρτιο δεν βρούμε λύση, τότε μονόδρομος είναι η προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, προσωπικά δεν βλέπω κάτι άλλο, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην Ευρώπη» σημείωσε, μιλώντας στο NORTH 98.
«Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση με ό,τι μας έχει μείνει» τόνισε ο κ. Κατσίκης.
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ χαρακτήρισε παραμύθια τις υποσχέσεις για την αντιμετώπιση του χρέους περί επιμήκυνσης και απομείωσης, γιατί μέχρι τώρα, όπως είπε, δεν έχουμε δει κάτι. «Άρα λοιπόν και η επαναφορά στο εθνικό νόμισμα, είναι σενάριο που δεν μπορεί να το αποκλείσει κανείς, γιατί δεν βλέπω και τίποτε άλλο».
Αναφερόμενος στα Σκόπια ο κ. Κατσίκης επεσήμανε: «Αν νομίζουν ότι τα εδάφη τους πρέπει να λέγονται , τότε να προσθέσουμε στην ελληνική γη, στα ελληνικά εδάφη τα  ως Μακεδονία να τη θεωρήσουμε ως μια ακόμη αλύτρωτη πατρίδα για μας και με την σκέψη πάλι να γίνει δική μας να αναμένουμε να ωριμάσει ο χρόνος».
«Εννοώ αν εκείνοι πιστεύουν ότι τα Σκόπια είναι Μακεδονία, τότε όπου Μακεδονική γη, ελληνική γη και ο νοών νοείτω….» διευκρίνισε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ.
tilegrafima