17 Μαρτίου 2017

Ο Αλβάρο κατέθεσε αγωγή εναντίον της Αθηνάς Ωνάση - Ζητά 10 εκατ. δολάρια

Μόνο βελούδινο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Ο Ντόντα, ισχυρίζεται πως φταίει η Αθηνά που έπεσε από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας

Μια σκληρή δικαστική διαμάχη φαίνεται πως ήδη έχει ξεκινήσει για το πολύκροτο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. 


Ο «πόλεμος» του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται και ο Αλβάρο ...επιτίθεται στην πρώην σύζυγό του με αγωγή, στην οποία ζητά 10 εκατομμύρια δολάρια. Ο Βραζιλιάνος κατηγορεί την Αθηνά πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία και για την κατρακύλα του στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους αναβάτες. Ο Ντόντα, όπως είναι το χαϊδευτικό του, διεκδικεί το υπέρογκο αυτό ποσό από χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως επαγγελματίας ιππέας για την εταιρεία που ίδρυσαν μαζί με την Αθηνά, το 2010.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δυο φορές χάλκινος Ολυμπιονίκης είναι στα «μαχαίρια» με την Αθηνά Ωνάση για την κηδεμονία των αλόγων του. Όπως υποστηρίζει, το γεγονός πως η Αθηνά του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τα άλογα που είχαν αγοραστεί με δικά της χρήματα, τον οδήγησαν στο να πέσει από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας. Ο Ντόντα συνέχισε να προπονείται με άλογα κατώτερων δυνατοτήτων και έτσι δεν κατάφερε να έχει τις νίκες και τα χρηματικά έπαθλα που υπολόγιζε.

Η αγωγή του Αλβάρο κατατέθηκε από την δικηγόρο του Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέσκα, γνωστή στους νομικούς κύκλους ως η «βασίλισσα των διαζυγίων», τον Οκτώβρη του 2016, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K. Εκτός, από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν είχε καμιά άλλη πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, τα οποία φυλάσσονται σε στάβλους στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος του.Ο Ντόντα, ισχυρίζεται πως φταίει η Αθηνά που έπεσε από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίαςΤα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, φυλάσσονται σε στάβλους στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος στον πρώην σύζυγό της.

protothema.gr/