16 Μαρτίου 2017

ΟΙ "ΚΑΥΜΕΝΟΙ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!

Πώς έπεισαν οι δολοφονόνοι τον Αρχιμανδρίτη να τους βάλει στο σπίτι του

Ένας 28χρονος και ένας 33χρονος, υπήκοοι Πακιστάν, είναι -σύμφωνα με τις αρχές- οι δράστες της δολοφονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στον Γέρακα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα 13 προς 14 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο 46χρονος γνώρισε τους δολοφόνους του μέσα από το διαδίκτυο και το Facebook. Μάλιστα, θύμα και δράστες φαίνεται πως είχαν απανωτές ιντερνετικές συνομιλίες, καθώς οι δύο φερόμενοι ως δράστες διέμεναν στην Κίσσαμο Χανίων.

Μέσα από αυτές τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής είδαν ότι οι δράστες κατάφεραν να πείσουν τον 46χρονο να τους βοηθήσει, προκειμένου να πάρουν άδεια παραμονής στη χώρα μας, αλλά και να κανονίσουν τη συνάντησή τους στο διαμέρισμά του, στον Γέρακα. Έτσι εξηγείται ότι ο Αρχιμανδρίτης άνοιξε την  πόρτα στους δολοφόνους του και δεν είδαν οι αστυνομικοί ίχνη παραβίασης.

Σε αυτές τις συνομιλίες, όμως, φαίνεται ότι ο 46χρονος έκανε το λάθος να αποκαλύψει στους δολοφόνους του ότι είχε κάποια οικονομική επιφάνεια και ότι θα μπορούσε να τους βοηθήσει.

Έτσι οι δύο φερόμενοι -κατά τις αρχές- δράστες ταξίδεψαν από την Κρήτη στην Αθήνα και συνάντησαν τον Αρχιμανδρίτη. Αφού τον ξυλοκόπησαν άγρια, προκάλεσαν το ασφυκτικό θάνατό του και αφαίρεσαν από το διαμέρισμα ό,τι πολύτιμο βρήκαν.

Στη συνέχεια φαίνεται να ταξίδεψαν στο εξωτερικό, πιθανότατα στο Πακιστάν, και μάλιστα λίγο μετά το στυγερό έγκλημα, που έχει συγκλονίσει το ποίμνιο τού 46χρονου στον Άγιο Γεώργιο της Πεντέλης.

Οι αστυνομικοί έχουν υποβάλει τη δικογραφία και αναμένεται η έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης των δύο υπηκόων Πακιστάν.
Bloko.gr