4 Φεβρουαρίου 2017

5GB ιντερνετ για όσους ταξιδεύουν στην Κίνα!

Από τις 3 Φεβρουαρίου με 31€ μπορείτε να ενεργοποιήσετε πακέτο 5GB!!!! στην Κίνα και το Hong Kong διαρκείας ενός μήνα
Περιηγηθείτε, στείλτε εικόνες και videos, δείτε τα email σας άφοβα γρήγορα και πλέον απίστευτα οικονομικά
Μέρα με την μέρα εδώ στην PlanetSim φροντίζουμε οι προσφορές στο χώρο του Data να μεγαλώνουν και που σε συνδυασμό με τις οικονομικότερες τιμές για κλήση φωνής καθιστούν την Planetsim το πιο απαραίτητο εργαλείο του ταξιδιού σας
Επικοινωνήστε σήμερα με το 210 6429829 ή μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και μέσω ίντερνετ στο www.planetsim.gr
Starting 03.02.2017 we are introducing a new data pack on PlanetSim Classic cards which will work exclusively on territory of China (and Hong Kong). Data pack has a 30 day duration period with 5000 MB volume and it comes at a price of only € 31.00 taxes including
Browsιng ,send pictures and videos, check your email with the most economical way
Day by day here in Planetsim we promise that the pleasant surprises in the Data internet field will be increase
The Planetsim combination of data and voice with the cheapest rates in the market make Planetsim the most essential part of your trip
Contact us today to 210 6429829 or you can place your order via Internet www.planetsim.gr
Πρωτοποριακή υπηρεσία παγκόσμιας καρτοκινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές χρεώσεις και χωρίς πάγια και συμβόλαια!
Συνήθως όλοι οι συνάδελφοι ναυτικοί στα λιμάνια, ψάχνουν να αγοράσουν της τοπικές κάρτες Sim της εκάστοτε χώρας που βρίσκονται.
Αυτό, εκτός του ότι τρώει πολύ χρόνο (στον ήδη περιορισμένο που έχει ένας ναυτικός στο λιμάνι- λόγω φόρτου εργασίας) έχει και κάποια άλλα αρνητικά όπως:
– Το υψηλό πολλές φορές κόστος της κάρτας sim αλλά και των καρτών φόρτωσης μονάδων. Να τονίσουμε εδώ ότι το κόστος γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν χρειαστεί να δώσουμε και προμήθεια σε αυτόν που θα μας τα προμηθεύσει.
– Αν βρισκόμαστε σε μία πολιτισμένη χώρα όπως π.χ. την Αμερική, η αγορά κάρτας sim πολλές φορές είναι αδύνατη γιατί πλέον θα πρέπει να τις αγοράζουμε ονομαστικά. Για να γίνει όμως αυτό, συνήθως απευθυνόμαστε στον πράκτορα ή στον cargo surveyor (επιθεωρητή φορτίου) ή σε κάποιον άλλον που θα μπει μέσα στο καράβι. Αυτά όμως δεν είναι εύκολα πράγματα και πολλές φορές δεν σκεφτόμαστε καν να αρχίσουμε αυτή την διαδικασία.
– Πολλές φορές, φτάνοντας στο λιμάνι το καράβι πάει στο αγκυροβόλιο, στο οποίο μπορεί να κάτσει αρκετές ημέρες. Στα περισσότερα αγκυροβόλια δεν έρχεται κάποιος μέσα για να φέρει κάρτες για το πλήρωμα, οπότε μπορεί να είμαστε 7- μίλια από την ακτή (το κινητό πιάνει αρκετά καλά σε τέτοια απόσταση) για 10-15 μέρες και να μην μπορούμε να πάρουμε ένα τηλέφωνο να μιλήσουμε της προκοπής, γιατί ως γνωστών το δορυφορικό τηλέφωνο δεν μπορεί να συγκριθεί με το κινητό.
Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας τα προβλήματα πολλές φορές είναι πάρα πολλά.
Μια πολύ εύκολη και απλή λύση λοιπόν είναι η PlanetSim.
Η Petroulakis S.A μια εταιρεία με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο των τηλεπικοινωνιών προσφέρει για εσάς τους ναυτικούς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την PlanetSim , μια πρωτοποριακή υπηρεσία παγκόσμιας καρτοκινητής τηλεφωνίας με πολύ χαμηλές και απλές χρεώσεις χωρίς πάγιο, χωρίς συμβόλαιο, χωρίς λογαριασμούς.
Απλά τοποθετήστε την PlanetSim στο κινητό σας και εξοικονομήστε μέχρι και 80% στο συνολικό κόστος επικοινωνίας σας όταν θα βρίσκεστε στο εξωτερικό (roaming) ή όταν κάνετε διεθνείς κλήσεις από το κινητό σας ενώ βρίσκεστε στην Ελλάδα.
Μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά της PlanetSim.
– Νέος παγκόσμιος αριθμός κλήσης.
– Δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις σε πάνω από 150 χώρες.
– Δωρεάν λήψη SMS παγκοσμίως και οικονομικό κόστος αποστολής SMS.
– Κάλυψη 92% του πλανήτη σε πάνω από 200 χώρες με 470 παρόχους.
– Με χαμηλό κόστος κλήσης (0,24e/min) από PlanetSim σε PlanetSim – Broadband GPRS/3G/4G roaming με κόστος από 22,3€ το 1 GB σε χώρες όπως η USA Russia Germany Chile Thailand και πολλές άλλες
– Πλήρες και οργανωμένο και στα Ελληνικά Customer Care 24/7/365 δωρεάν από όλο τον κόσμο – Πολλοί και εύκολοι τρόποι ανανέωσης του χρόνου ομιλίας.
Super προσφορά!
Η PlanetSim σε συνεργασία με το e-nautilia.gr προσφέρει για όλους τους ναυτικούς ναυτικούς την PlanetSim premium στην προνομιακή τιμή των 34,90 ευρώ με 19,90 ευρώ χρόνο ομιλίας και δώρο ένα ακόμη πακέτο ,το PlanetSim basic αξίας 9.90 ευρώ!
Mετά από παράκληση δεκάδων ναυτικών η προσφορά είναι μόνιμη αρκεί να αναφέρετε ότι το είδατε στο e-nautilia.gr.
Επικοινωνήστε σήμερα με το 210 642982!