5 Φεβρουαρίου 2017

Τσοχατζόπουλος: Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου

Τσοχατζόπουλος: Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου - Media

«Με στοιχειώνει ο θάνατος του Μένιου», εξομολογήθηκε στον δικηγόρο του Γιάννη Παγουρόπουλο, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, εννοώντας τον θάνατο του φίλου του Μένιου Κουτσόγιωργα.
Όταν οδηγήθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο για τη δίκη Κοσκωτά, ο Μένιος Κουτσόγιωργας έγειρε το κεφάλι του αριστερά και λέγοντας «Κύριε πρόεδρε, δεν δύναμαι», ξεψύχησε.

Όπως αποκαλύπτει ο δικηγόρος Γιάννης Παγουρόπουλος στο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον τελευταίο καιρό βλέπει μπροστά του διαρκώς αυτή την εικόνα.
Σύμφωνα με όσα εκμυστηρεύτηκε, ο πρώην υπουργός στον δικηγόρο του, διαισθάνεται πως θα φύγει με τον ίδιο τρόπο, αφού νιώθει τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν σιγά – σιγά.
«Δεν μπορώ άλλο. Δεν αντέχω. Η υγεία μου χειροτερεύει ημέρα με την ημέρα», είπε σχεδόν ψιθυριστά ο Άκης Τσοχατζόπουλος στη σύζυγό του. Ο κ. Παγουρόπουλος αναφέρει: «Μετά βίας στέκεται όρθιος, ενώ δεν μπορεί ούτε μέχρι το επισκεπτήριο να πάει, να δει το παιδί του και τη γυναίκα του. Φοβάμαι πως πολύ γρήγορα θα πεθάνει μέσα στη φυλακή. Η κατάστασή του έχει φτάσει στο απροχώρητο. Η ζωή του κρέμεται στην κυριολεξία από μία κλωστή»
.topontiki.gr
xafies.gr