16 Ιανουαρίου 2015

Έξαλλος ο Αλέξης Τσίπρας με την Ραχήλ Μακρή για τα 100 δισ. – Tweet Παπαδημούλη: “Εάν δεν γνωρίζουν μην αυτοσχεδιάζουν”

Panhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism
http://PanhellenicPost.com

Την έντονη δυσαρέσκεια του Αλέξη Τσίπρα προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή, η οποία μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό μέσο στην Κοζάνη είπε ότι…αν χρειαστεί θα “κόψουμε” 100 δισ. ευρώ από την Τράπεζα της Ελλάδας!
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι τα όσα είπε η κ. Μακρή η οποία σημειωτέον προέρχεται από τους ΑΝΕΛ, τον εκθέτουν προσωπικά καθώς μπήκε στα ψηφοδέλτια του κόμματος ουσιαστικά με δική του εντολή και κόντρα στην νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος.
Η οργή όμως ήρθε και από άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους, όσα είπε η Ραχήλ Μακρή και μάλιστα, δέκα ημέρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση.
Μάλιστα, κάποιοι αντέδρασαν έντονα και μεσω Facebook και twitter. Ο ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης με ταυτόχρονη ανάρτηση και στα δύο μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους”.
Ως εκ τούτου μετά απο αυτή την αδιανόητη δήλωση της Ραχήλ Μακρή αναμένεται είτε να αναγκαστεί η ίδια να προβεί σε διορθωτική δήλωση, όπου να προσπαθήσει όσο γίνεται να πάρει πίσω αυτό που είπε, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη αντίδραση της Κουμουνδούρου, όπου στην ουσία θα “αδειάζει” την υποψήφια βουλευτή του.
Όπως ήδη από χθες γράψαμε, όλα ξεκίνησαν σε τηλεοπτική εκπομπή στον Flash Κοζάνης, όπου η Ραχήλ Μακρή κληθείσα να σχολιάσει το ενδεχόμενο η ΕΚΤ να διακόψει τη χρηματοδότηση εκείνη απάντησε: “Δεν πειράζει. Θα ενεργοποιηθεί το emergency το ELA και θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τα 100 δισ ευρω”.