21 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ > ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ - ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΔΕΝ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΜΕ ΣΚΕΥΩΡΙΑ
Published on 19 Jun 2013
Έκκληση του Βυζαντινού Πατριαρχείου στον Θεόφιλο

Το Βυζαντινό Πατριαρχείο απευθύνεται με το παρόν έγγραφο σε πρώην Επίσκοπο και ψευδο-Πατριάρχη Θεόφιλο να εγκαταλείψει τη θέση του στην Ιερουσαλήμ στον νόμιμο και αληθινό Πατριάρχη Ειρηναίο. Ο Πατριάρχης Ειρηναίος από το 2005 βίαια κρατιέται έγκλειστος σε απομόνωση.

Ο πρώην Επίσκοπος Θεόφιλος στις 25 Απριλίου 2012 έκανε μια χειρονομία αποστασίας στο Κίεβο.
Έτσι δημόσια παρουσίασε την ειδωλολατρική λατρεία των δαιμόνων και τη λατρεία του Τριαδικού Θεού ως ταυτόσημοι δρόμοι προς τη σωτηρία. Αυτή η πράξη είναι η υπέρτατη αίρεση. Λόγω αυτής της χειρονομίας, ο Θεόφιλος έχει πέσει κάτω από κατάρα του Θεού -- ανάθεμα, σύμφωνα με την προς Γαλάτας Επιστολή 1:8-9. Το ανάθεμα κηρύχθηκε στις 3 Μαΐου 2012. Ο Θεόφιλος δεν μετανοεί και έτσι διαπράττει αμαρτία κατά του Αγίου Πνεύματος. Σε περίπτωση αιφνίδιου θανάτου, τον περιμένει αιώνια καταδίκη.

Την 1η Μαΐου 2011, λόγω της χειρονομίας αγιοποίησης του Ιωάννη Παύλου ΙΙ, απαγγέλθηκε ανάθεμα εναντίον του Πάπα Βενέδικτου XVI και μεταθανάτια εναντίον του Ιωάννη Παύλου ΙΙ. Εξαιτίας αυτής της δημόσιας χειρονομίας, το Άγιο Πνεύμα εκδιώχθηκε από την Καθολική Εκκλησία και αντικαταστάθηκε από το πνεύμα της Ασίζης -- το πνεύμα του αντίχριστου. Οι επίσκοποι και οι ιερείς οι οποίοι είναι στην ενότητα με το πνεύμα του αντίχριστου, γιορτάζουν Θεία Λειτουργία άκυρα. Το ανάθεμα απαγγέλθηκε την ίδια ημέρα, την 1η Μαΐου 2011.
Η κατάρα του Θεού, λόγω της χειρονομίας αποστασίας στην Ασίζη στις 27 Οκτωβρίου 2011, έχει πέσει επίσης πάνω στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Το ανάθεμα απαγγέλθηκε στις 24 Μαΐου 2013.

Ο Πατριάρχης Κύριλλος έχει πέσει κάτω από κατάρα του Θεού, λόγω της χειρονομίας αποστασίας στην Αστανά στις 30 Μαΐου 2012. Το ανάθεμα απαγγέλθηκε στις 31 Μαΐου 2012.

Το Βυζαντινό Πατριαρχείο απευθύνεται με το παρόν έγγραφο στον αποστάτη Θεόφιλο για να μετανοήσει και για να δώσει τη θέση στον νόμιμο Πατριάρχη Ειρηναίο.

Αν δεν το κάνει, φέρνει κατάρα όχι μόνο πάνω στον ευαυτό του αλλά και πάνω σε ολόκληρη την πόλη της Ιερουσαλήμ.

+ Ηλίας
Πατριάρχης του Βυζαντινού Πατριαρχείου


+ Μεθόδιος + Τιμόθεος
Επίσκοποι-Γραμματείς

Λβιβ (Ουκρανία), 09 Ιουνίου 2013

Αντίγραφα προς:
- Κυβέρνηση του Ισραήλ
- Κυβέρνηση της Ελλάδας
- Επισκόπους και μοναχούς της Ελλάδας 
- Μέσα μαζικής ενημέρωσης

phgh  https://www.youtube.com/watch?v=myv5UWu7aqI

Phgh http://greeknation.blogspot.com/2015/01/blog-post_764.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FAWnF+