23 Οκτωβρίου 2014

Σκόπια: Προεκλογική σχιζοφρενική κρίση εθνικής ταυτότητας- ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΕΡΙΝΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ -ΕΝΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟ !! ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ !!!!!

Η  σχιζοφρενική αιφνίδια κρίση για  τη «μακεδονική» ως εθνικής ταυτότητας έχει φθάσει στο
αποκορύφωμά της και  τοποθετείται το σήμα του εθνικισμού, ως καθοριστικός παράγοντας για τις επερχόμενες εκλογές», γράφει το βουλγαρικό Φόκους και συνεχίζει:
«Διαφορετικά, δεν μπορεί να μην σχολιάσει τον αξιολύπητο ενθουσιασμό με τον οποίο τα σλαβικά των Σκοπίων μέσα ενημέρωσης, διαλαλούν για την εμφάνιση των κέρινων ομοιωμάτων των περίφημων Σλάβων Μακεδόνων – Μέγας Αλέξανδρος, Αριστοτέλης, Φίλιππος ο Β’ , Φλάβιος Ιουστινιανός, Τσάρος Μάρκος, Τσάρος Σαμουήλ, η μητέρα του Αλέξανδρου, Ολυμπιάδα, κλπ.»
Αυτά λένε οι Βούλγαροι, αλλά ας πάμε να δούμε τι λένε οι Σκοπιανοί:
Το δημοσίευμα των Σκοπίων
Τα νέα κέρινα ‘ομοιώματα’ είναι σε φυσικό μέγεθος και έχουν σχεδιασθεί στη Μόσχα για το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο των Σκοπίων.
Το παράπονο των σκοπιανών μέσων ενημέρωσης είναι ότι το κέρινο ομοίωμα του Αλεξάνδρου, «δείχνει πολύ θηλυκή» και δεν ταιριάζει με αυτόν που κατάκτησε όλον τον κόσμο.

ΙΔΟΥ ΟΙ ΣΚΠΙΑΝΟΙ ΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΑΣ Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ !!

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ


 figura

Η υπεύθυνη για το Μουσείο των Σκοπίων, Βεσέλα Τσεστόεβα, ανακοίνωσε ότι τα κέρινα αγάλματα των «Μεγάλων (Σλαβο) Μακεδόνων» θα εκτεθούν σε ειδική αίθουσα στο μουσείο που θα δημιουργηθεί σύντομα.
Σύμφωνα με την ίδια η διαμόρφωση στο Μουσείο θα είναι σαν ένα παραμύθι. Οι επισκέπτες θα ‘βομβαρδίζονται’ με διαδραστικές οθόνες , θα υπάρχει ένα αντίγραφο του σαρκοφάγου του Μεγάλου Αλεξάνδρου  (που το δώρισαν οι Τούρκοι) και η έκθεση θα αναφέρεται από την προϊστορία της Μακεδονίας μέχρι το Μεσαίωνα.


ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟ  ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ "" ΦΙΛΙΠΟΒΙΤΣ¨¨  ΦΥΛΗΣ 'ΡΟΜΑ"ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΑ
¨¨ΟΛΥΜΠΑΔΟΝΒΑ""  ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΦΑΤΣΑ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΗ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΣΑΝ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ ΜΑΣ !!!

ΚΑΙ Σ΄΄ΑΛΛΑ  ΜΕ ΥΓΕΙΑ  ...ΣΚΟΠΙΑΝΟ--ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΑΣ !! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ !!ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΡΙΝΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ