10 Απριλίου 2017

Αίγυπτος: Αυτός είναι ο ήρωας αστυνομικός που έχασε τη ζωή του σταματώντας τον βομβιστή αυτοκτονίας Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/784250/aigyptos-aytos-einai-o-iroas-astynomikos-poy-exase-ti-zoi-toy-stamatontas-ton-vomvisti-aytoktonias#ixzz4dpMGBXW6

«Μαύρη Κυριακή»
 αναδεικνύεται για την Αίγυπτο η  Κυριακή των Βαΐων, μία από τις σημαντικότερες χριστιανικές εορτές στην Αίγυπτο, όπου συγκεντρώνει εκατομμύρια πιστούς σε όλη τη χώρα.
Νέα έκρηξη σημειώθηκε στην Αίγυπτο, αυτή τη φορά στον προαύλιο χώρο της Κοπτικής εκκλησίας του Αγίου Μάρκου στην Αλεξάνδρεια με αποτελέσμα να βρουν το θάνατο τουλάχιστον 11 άνθρωποι και ναι τραυματισθούν 31 ακόμη, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της χώρας. 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βομβιστής αυτοκτονίας που προσπάθησε να εισέλθει στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου δεν τον κατάφερε καθώς τον σταμάτησε ο αστυνομικός Emad alRokeby με αποτέλεσμα ο τζιχαντιστής να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά που μετέφερε σε εκείνο το σημείο.
(Φωτογραφίες του αστυνομικού που έχασε τη ζωή του σταματώντας τον βομβιστή αυτοκτονίας)
C8 CdPYXoAA3eye
C8 BRFUXsAExf21


Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/784250/aigyptos-aytos-einai-o-iroas-astynomikos-poy-exase-ti-zoi-toy-stamatontas-ton-vomvisti-aytoktonias#ixzz4dpMKoOzN