26 Απριλίου 2013

Καπερνάρος: Οι υποταγμένες μαριονέτες της Μέρκελ κρατούν κρυμμένο στα συρτάρια τους το Νομοσχέδιο Σκούπα του Υπουργείου Οικονομικών

Επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος, καταγγέλλοντας ότι κανένα κόμμα δεν έχει στα χέρια του επίμαχο πολυνομοσχέδιο προκειμένου να το μελετήσει.

καπερναρος

Ο κ. Καπερνάρος κάνει λόγο για κατάργηση της Δημοκρατίας καθώς, λίγες ώρες πριν την επεξεργασία του πολυνομοσχεδίου στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής και δύο μόνο ημέρες πριν την ψήφισή του στην Ολομέλεια, οι 300 Έλληνες Βουλευτές βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Καπερνάρου:

«Το αίσχος της εγκάθετης, δωσίλογης τρικομματικής Κυβέρνησης δεν έχει φραγμούς και όρια.
Οι υποταγμένες μαριονέτες της Μέρκελ κρατούν κρυμμένο στα συρτάρια τους το Νομοσχέδιο Σκούπα του Υπουργείου Οικονομικών, λίγες ώρες πριν την επεξεργασία του στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή της Βουλής και δύο μόνο ημέρες πριν την ψήφισή του στην Ολομέλεια. Οι 300 Έλληνες Βουλευτές βρίσκονται αυτή την ώρα στο απόλυτο σκοτάδι και ΔΕΝ έχουν καμία επίσημη πληροφόρηση για το πότε θα πάρουν στα χέρια τους το επίμαχο Νομοσχέδιο. Αν αυτή δεν είναι κατάργηση της δημοκρατίας, τότε ποια είναι κ. Σαμαρά;»
xafies.gr