28 Απριλίου 2013

Οικονομική προσφορά για το Μάριo Παπαγεωργίου


Οικονομική προσφορά για το Μάριo Παπαγεωργίου
Η οικογένεια του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου που έπεσε θύμα απαγωγής τον περασμένο Αύγουστο, μπρος στο αδιέξοδο των ερευνών, απευθύνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι για την τύχη του, να μιλήσουν.
Η οικονομική προσφορά τους στον μάρτυρα που θα υποδείξει το σημείο που βρίσκεται ο άτυχος Μάριος, είναι ιδιαίτερα σημαντική…

Η αμοιβή
Εκατό χιλιάδες ευρώ είναι η αμοιβή που προσφέρει η οικογένεια του Μάριου σε όποιον μάρτυρα δώσει αξιόπιστες πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον αγνοούμενο νέο. Την ανακοίνωση αυτή έκανε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος και εκπρόσωπος της οικογένειας, κ. Νίκος Ρουσσόπουλος. Διευκρίνισε πως αν ο Μάριος βρεθεί χάρη στην πληροφορία μάρτυρα, το ποσό αυτό θα αυξηθεί.

Όπως είπε σκοπός της οικογένειας δεν είναι ο εντυπωσιασμός, αλλά να βρεθεί ο Μάριος. Μίλησε ακόμα για την απόλυτη εχεμύθεια που θα τηρηθεί για τον μάρτυρα που θα αποκαλύψει την αλήθεια.

Η συγκλονιστική κατάθεση ψυχής της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, που ανεβαίνει καθημερινά ένα Γολγοθά, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη με δάκρυα στα μάτια απευθύνει δραματική έκκληση να αποκαλυφθεί που βρίσκεται το μονάκριβο παιδί της, που της το άρπαξαν και το εξαφάνισαν.

Οι φίλοι του μίλησαν στο «Τούνελ» για την εξαίρετη προσωπικότητα του 26χρονου. Στέκονται στο πλευρό της οικογένειας στις δύσκολες ώρες που περνάει και δηλώνουν ότι δεν θα ησυχάσουν αν δεν πάρουν απαντήσεις για την τύχη του Μάριου.

madata.gr