30 Απριλίου 2013

Σύντροφος της αστρολόγου: Δεν την σκότωσα εγώ!


Είχε προβλέψει τον θάνατο της η άτυχη αστρολόγος
Σε θρίλερ εξελίσσεται το έγκλημα πάθους στην Κηφισιά, που έγινε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα και συγκεκριμένα στην οδό Ασκληπιού.
Ο άνδρας ο οποίος φέρεται να σκότωσε την 55χρονη σύντροφό του και αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη υποστηρίζει πως δεν είναι εκείνος που πάτησε την άτυχη γυναίκα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατονομάζει κάποιον άλλον ως δράστη και υποστηρίζει πως εκείνον πρέπει να ψάξουν οι αστυνομικοί.
Όπως έγινε γνωστό, ο σύντροφος της 55χρονης αστρολόγου παραδέχεται στην κατάθεσή του ότι την Δευτέρα το βράδυ ήταν μαζί με το θύμα και το γιο της, ότι είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, καθώς και ότι η 55χρονη ήταν αυτή που τον έφερε έξω από το σπίτι του στην Κηφισιά, αλλά από εκεί και πέρα υποστηρίζει πως από την ώρα που έφτασε στο σπίτι του δεν θυμάται το παραμικρό.

Στην ερώτηση των αστυνομικών «ποιος σκότωσε τη γυναίκα» ο φερόμενος ως δράστης τους είπε ότι υπήρχε και ένα άλλο πρόσωπο στο αυτοκίνητο, ένας άνδρας, φίλος του θύματος τον οποίο η 55χρονη τον φιλοξενούσε κατά διαστήματα.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και το δεύτερο πρόσωπο, ενώ ο φερόμενος ως δράστης θα εξεταστεί όπως λένε οι πληροφορίες και από ιατροδικαστή.

Είχε προβλέψει τον θάνατο της η άτυχη αστρολόγος

Ανατριχίλα προκαλεί η πρόβλεψη που είχε κάνει η αστρολόγος, Νατάσα Λιβάνη, για αυτή την εβδομάδα και είναι σαν να… ήξερε πώς θα πεθάνει. Προειδοποιούσε χαρακτηριστικά γράφοντας στο προσωπικό της blog ότι μπορεί να συμβούν δυστυχήματα!

Και σαν να μην έφτανε αυτό συμβούλευε να … αποφεύγονται οι συναντήσεις με τον σύντροφο σας, καθώς μπορεί να είναι ψυχρός και απόμακρος και να δημιουργηθούν διαφωνίες!

Η πρόβλεψη της είναι ανατριχιαστική, ενώ ακόμα πιο σοκαριστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου Γ. Σφακιανάκη, ο οποίος υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Μίλα» ότι είχε γνώριζε πώς θα πεθάνει εδώ και τέσσερα χρόνια!!!

«Πριν τέσσερα χρόνια είχαμε μια συζήτηση και την είχα ρωτήσει αν μπορεί να μου πει πότε θα πεθάνω. Μετά την ρώτησα αν έχει δει στον αστρολογικό της χάρτη πότε θα πεθάνει εκείνη και μου είπε ‘Εγώ Γιώργο θα πεθάνω από αυτοκίνητο’»!!

Διαβάστε την πρόβλεψη που είχε κάνει η 55χρονη Ν. Λιβάνη για αυτή την εβδομάδα

22-30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Άρη γίνεται σε ένα ζώδιο πολύ κτητικό και σταθερό αυτή τη φορά τον Ταύρο. Θαυμάσιο διάστημα για να ξεκινήσετε ένα έργο με δική σας πρωτοβουλία ή να είστε οι συντονιστές των εργασιών που θα γίνουν. Με αυτή την όψη δύσκολα θα συνεργαστείτε και θα δεχτείτε συμβουλές γι’ αυτό στη δουλειά σας μπορεί να υπάρξουν προβλήματα. Την συσσωρευμένη ενέργειά σας πρέπει οπωσδήποτε να την εκτονώσετε.

Διαφορετικά μπορεί να εκδηλωθούν δυστυχήματα ή αρρώστιες όπως πυρετούς και μολύνσεις. Αποφύγετε την χρήση μεταλλικών αντικειμένων και μηχανημάτων. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει αρκετή ένταση, δυσφορία, μοναξιά και απογοήτευση.

Ψυχρός και απόμακρος ενδέχεται να είναι και ο ερωτικός σας σύντροφος με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διάφορες διαφωνίες. Γι αυτό προτιμότερο θα ήτανε να αποφεύγατε μια συνάντηση μαζί του, αυτό το διάστημα, εκτός και αν θέλετε να διαπιστώσετε κάποιες πικρές αλήθειες. Η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο πιθανόν να φέρει κρίση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Επίσης προσπαθήστε να παρακάμψετε ευθύνες μεγαλύτερες των δυνατοτήτων σας για να μην αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνέπειες. Για σοβαρές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε καλύτερα να περιμένετε.

Star.gr