29 Νοεμβρίου 2015

AYTO ΘΑ ΠΕΙ "BUSINESS MINDERS ""

Tα καταφεραν οι Τουρκοι !!
Παιρνουν τζαπα Τρια δις Ευρω απο την Ε.Ε για τους "προσφυγες" και λαθρομεταναστες !!χωρις μειωση μισθων και συνταξεων !! ενω η Τροικα ζητα απο την ελλαδα περεταιρω περικοπες απο τους Ελληνες για την εκταμιευση 2 δις ευρω!

Στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής ανάμεσα στα 28 κράτη-μέλη της Ε.Ε. και την Τουρκία αναμένεται να επιβεβαιωθεί η χορήγηση οικονομικής βοήθειας ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ στις τουρκικές αρχές ως συμβολή για την υποδοχή των Σύρων προσφύγων (2,2 εκατ. Σύροι βρίσκονται στην τουρκική επικράτεια). (βλεπε δημοσιευμα Ζοugla.gr)Μαλιστα !
Οι Τουρκοι παιρνουν χρηματα απο παντου !!
Απο τους προσφυγες-μεταναστες  λαθρομεταναστες για την χορηγηση Βιζας ωστε να ελθουν στην Τουρκια και αλλα τοσα μεχρι να φθασουν σε παραλιες του ανατολικου αιγαιου
Απο τις αθροες πωλησεις "φουσκωτων σκαφων και σωσιβια" ωστε να επιβιβαστουν οι λαθρομεταναστες η προσφυγες η καθε καρυδιας καρυδι και να φθασουν σε ελληνικα νησια οπου οι ελληνες τους υποδεχονται χωρις Βιζα -χωρις ταξιδιωτικα εγγραφα και φυσικα τους δινουν δωρεαν σιτηση -ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη -στεγη κλπ και Δωρεα μεταφορα με ελληνικα πλοια μεχρι να φθασουν στον Πειραια η Θεσσαλονικη 

Ακολουθει το αρθρο απο zougla.gr
Ιστορική μέρα για την ενταξιακή διαδικασία της Τουρκίας στην Ε.Ε. χαρακτήρισε ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου τη Σύνοδο της Άγκυρας με τους Ευρωπαίους ηγέτες, κάνοντας λόγο μια νέα αρχή. 

Στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής ανάμεσα στα 28 κράτη-μέλη της Ε.Ε. και την Τουρκία αναμένεται να επιβεβαιωθεί η χορήγηση οικονομικής βοήθειας ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ στις τουρκικές αρχές ως συμβολή για την υποδοχή των Σύρων προσφύγων (2,2 εκατ. Σύροι βρίσκονται στην τουρκική επικράτεια). 

Στόχος των Ευρωπαίων είναι να ανασχεθεί το κύμα των προσφύγων που ζητούν άσυλο στην Ευρώπη, η ενότητα της οποίας έχει κλονιστεί εξαιτίας της πίεσης που έχουν δημιουργήσει οι ροές τους.

Ανάμεσα στα άλλα οφέλη που προσδοκά να αποσπάσει η Τουρκία είναι μια δέσμευση περί του ότι θα δοθεί ώθηση στις ενταξιακές διαπραγματεύσεις, αν και αυτό προϋποθέτει να πειστούν οι χώρες που δεν θέλουν η Τουρκία να μπει στην Ε.Ε., αλλά και η Κύπρος.
Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015, 17:38

πηγη

http://www.zougla.gr/