13 Σεπτεμβρίου 2016

Τυφλωμένος από ζήλια για τη γυναίκα του ο Αιγύπτιος που δολοφόνησε Σύριο στη Ζάκυνθο

Τυφλωμένος από ζήλια για τη γυναίκα του ήταν ο 30χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος δολοφόνησε τη Δευτέρα 34χρονο Σύριο στη Ζάκυνθο.
Αυτό προέκυψε από την προανάκριση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν πάρει καταθέσεις από όλους τους εμπλεκόμενους. Η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη συζούσε το τελευταίο διάστημα με το θύμα, γεγονός που είχε κάνει εκτός εαυτού τον 30χρονο. Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αιγύπτιος μαζί με έναν 29χρονο ομοεθνή του λογομάχησαν με τον Σύριο και γρήγορα ήρθαν στα χέρια. Τότε, ο 30χρονος έβγαλε από την τσέπη του έναν σουγιά και κατάφερε πέντε μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα του 34χρονου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ακολούθησε άμεση αστυνομική κινητοποίηση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ζακύνθου, κατά την οποία εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, λίγη ώρα μετά το περιστατικό, στην κατοικία του 30χρονου Αιγύπτιου στο Μαχαιράδο, ο δράστης και σε κοντινό σημείο ο 29χρονος συνεργός του, ο οποίος επιχειρούσε να διαφύγει. Οι δύο συλληφθέντες, με τη σε βάρος σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελική Αρχή της Ζακύνθου.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία σε βάρος 30χρονου υπηκόου Αιγύπτου για ανθρωποκτονία, καθώς και σε βάρος 29χρονου ομοεθνή του για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία
huffingtonpost.gr