5 Μαΐου 2017

Η 22χρονη φιλούσε τα χέρια του υπαστυνομου - Ανατριχιαστικά συγκλονιστικές σκηνές στο θρίλερ της Δάφνης με τον "τυφλό" βιαστή

Ανατριχιαστικά συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχτηκαν στο ημιυπόγειο της Δάφνης όπου ένας 53χρονος σάτυρος είχε αλυσοδέσει γυμνή στο κρεβάτι μια 22χρονη φοιτήτρια που ανταποκρίθηκε σε
αγγελία του και προσελήφθη ως οικιακή βοηθός για 25 ευρώ κάθε ημέρα απασχόλησης.

Η φοιτήτρια, παρά τις αντιρρήσεις των γονιών της, πήρε τη δουλειά προκειμένου να ελαφρύνει την οικογένεια της από τα δικά της έξοδα, έχοντας τους ευτυχώς ενημερωσει για το ονοματεπώνυμο του εργοδότη της.

Ο τελευταίος, με την επίκληση της τυφλότητας του, επέβαλε στην κοπέλα να φορά ένα αμάνικο φόρεμα με έντονο χρώμα, προκειμένου όπως της είπε, να μπορεί να τη διακρίνει και να μην πέφτει πάνω της κατά τη μετακίνηση του.

Η φοιτήτρια είχε ξεκινήσει πριν από 4 εβδομάδες την απασχόληση της στην κατοικία του ατόμου με ειδικές ανάγκες και προχθές ζήτησε την αμοιβή της. Αντί χρημάτων βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι του σάτυρου και ανααγκασμένη να "συμμετέχει" σε παιχνιδια αδιανόητης διαστροφής μέσα σε ένα σπίτι reality show τύπου big brather, παγιδευμένο με σταθερές και κινητές κάμερες συνδεδεμένες απευθείας με τον υπολογιστή.

Οι γονείς της τραγικής κοπέλας που βίωνε έναν αποτρόπαια απόκοσμο εφιάλτη ανησύχησαν όταν δεν απάντησε στις κατ' επανάληψη τηλεφωνικές κλήσεις τους προχθές το απόγευμα, ήρθαν στην Αθήνα και πήγαν για να καταγγείλλουν την αγωνία και την εξαφάνιση της στο τμήμα του Ζωγράφου, ενώ στη συνέχεια πήγαν και στο τμήμα της Δάφνης, όπου δήλωσαν το ονοματεπώνυμο του "εργοδότη" προσθέτοντας ότι συμμετέχει σε πρόγραμμα του δήμου βοήθεια στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί της Δάφνης ανταποκρίθηκαν αμέσως, επικοινώνησαν με το δήμο και ενημερώθηκαν για τη διεύθυνση κατοικίας του σάτυρου σπεύδοντας αμέσως με επικεφαλής έναν υπαστυνόμο. Όταν χτύπησαν την πόρτα ο "τυφλός" άνοιξε μόνο το παράθυρο και στο ερώτημα των αστυνομικών, είπε πως η φοιτήτρια ήρθε κανονικά στη δουλειά της, πληρώθηκε για το μήνα κι έφυγε χωρίς να γνωρίζει τίποτα άλλο.

Στην παρότρυνση των αστυνομικών να ανοίξει την πόρτα για να τους πει περισσότερες πληροφορίες, ο δράστης αρνήθηκε, με το φιμωμένο και δεμένο θύμα πίσω του στην κρεβατοκάμαρα, να βιώνει το αποκορύφωμα του εφιάλτη, καθως δεν μπορούσε να φωνάξει στους αστυνομικούς ότι βρίσκεται εκεί και πνίγεται μέσα σε ένα ασφυκτικά ζοφερό περιβάλλον βίας και σαδισμού.

Οι αστυνομικοί προσποιήθηκαν ότι εφυγαν, αλλά επέστρεψαν και περίμεναν τον ερχομό δικαστικού λειτουργού με εντολή για το άνοιγμα της πόρτας. Κάποια στιγμή άκουσαν θόρυβο και υπόκωφες κραυγές ενημέρωσαν τους επικεφαλής τους και πήραν εντολή να σπάσουν την πόρτα όπως και το έπραξαν, δίνοντας τέλος και λύτρωση στο θρίλερ αγωνίας και άγριου βασανισμού κοπέλας. το κοριτσάκι, βλέποντας στο πρόσωπο του υπαστυνόμου που την απελευθέρωσε και την αποδέσμευσε από το βωμό της τον σωτήρα της, άρχισε να του φιλά τα χέρια και να τον παρακαλά να μην την αφήσει μόνη, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους αστυνομικούς της Δάφνης και της υποδιεύθθυνσης ασφάλειας Αθηνών. 

Ο υπολογιστής κατασχέθηκε και παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιτωθεί εάν υπηρξε διακίνηση στο διαδίκτυο των αποτρόπαια νοσηρών σκηνών που κατέγραψαν οι κάμερες.
bloko