4 Νοεμβρίου 2015

Ποιοι αστυνομικοί κινδυνεύουν να τεθούν εκτός προαγωγικών εξετάσεων και γιατί

Το κείμενο του αντιπροέδρου της ένωσης αστυνομικών Κυκλάδων που ακολουθεί, στάλθηκε στα μηνύματα του bloko.gr στο facebook.  

Όπως είναι 
γνωστό στις 07-08 &09 Νοεμβρίου 2015 θα διεξαχθούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι προαγωγικές εξετάσεις Αστυφυλάκων –Υπαρχιφυλάκων –Αρχιφυλάκων στο βαθμό του Αρχιφύλακα. Πολλοί συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να προαχθούν και έχουν δήλωση συμμετοχή κινδυνεύουν να μείνουν εκτός όχι από δική τους θέληση αλλά εξαιτίας της απεργίας των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών.

Το απόγευμα τις 03-11-2015, από ΜΜΕ, η ήδη προκηρυχθεισα απεργία της ΠΝΟ για της 02-03/11/2015 παραταθηκε για ακόμα 48 ώρες δηλαδή το επόμενο πλοίο ,καλώς εχόντων τα πραγμάτων ,θα φύγει από τα νησιά και για τα νησιά στις 06 Νοεμβρίου 2015 ημέρα παράδοσης του Φύλλων πορείας των συμμετεχόντων στις εξετάσεις( Ώρα παράδοσης φ.π 20:00)

Αν αναλογιστούμε τις ώρες που θέλει ένα πλοίο για να φτάσεις, από τη μέσης απόστασης νησιά, είναι περίπου 10 ώρες, θα καταλάβουμε ότι πολλοί συμμετέχοντες από τις Κυκλάδες, Δωδεκάνησα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός των εξετάσεων.

Περιμένουμε το Αρχηγείο στα πλαίσια τις ίσης μεταχείρισης του προσωπικού να δώσει λύση στο πρόβλημα."

ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ Στυλιανός
Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Υ. Κυκλάδων