11 Νοεμβρίου 2015

Η Εορτή του Αγίου Μηνά στην Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη κατάνυξη, ιεροπρέπεια και συμμετοχή μεγάλου πλήθους πιστών, ιδιαίτερα νέων, γιορτάστηκε η μνήμη του αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, στον Ιερό Ναό του αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ν.Φιλαδέλφεια,το ισόγειο του οποίου τιμάται στο όνομα του αγίου και φυλάσσεται απότμημα από το ιερό του Λείψανο.
Της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι.Μητροπόλεως Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας Αρχιμανδρίτης π. Επιφάνιος Αρβανίτης ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο προτρέποντας τους πιστούς και μάλιστα τους νέους και τις νέες που είχαν κατακλύσει τον Ναό, να τιμήσουν τον άγιο Μηνά εμπνεόμενοι από το αγωνιστικό Χριστιανικό του πνεύμα αντιστεκόμενοι στην ηθική παρακμή των ημερών μας, ενώ μετέφερε και τις ευχές και ευλογίες του Σεβ.Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ.Γαβριήλ.
Στο τέλος της λατρευτικής συνάξεως ο Προϊστάμενος του Ι.Ναού π.Τιμόθεος Ηλιάκης ευχαρίστησε θερμά τον Πρωτοσύγκελλο π.Επιφάνιο για την παρουσία του στον Ιερό Ναό και ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και ευάρεστα στον Θεό με τις πρεσβείες του αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού.
agiotikovima.gramhn15 002.jpg
amhn15 003.jpg
amhn15 008.jpg
amhn15 013.jpg
amhn15 016.jpg
amhn15 032.jpg
amhn15 039.jpg
amhn15 041.jpg