13 Μαΐου 2017

«Γιατί άφησα τον 2χρονο γιο μου να αγκαλιάσει το άψυχο σώμα της αδελφής του»

«Γιατί άφησα τον 2χρονο γιο μου να αγκαλιάσει το άψυχο σώμα της αδελφής του»

Κράτησε το άψυχο σώμα της κόρης για 11 ημέρες εντός του σπιτιού της και επέτρεψε στον δίχρονο γιο της να αποχαιρετήσει τη νεκρή αδελφή του με «πρωινές αγκαλιές».
Η 3χρονη Georgia Fieldsend έσβησε στις 30 Δεκεμβρίου του 2013 στην Αίγυπτο από εγκεφαλικό ανεύρυσμα, όταν κατέρρευσε ανήμερα των Χριστουγέννων. Το μικρό κορίτσι, βρισκόταν με την οικογένειά της για διακοπές, όταν συνέβη το μοιραίο και όταν επέστρεψαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους το Surrey της Αγγλίας, θέλησαν να την αποχαιρετήσουν με τον δικό τους τρόπο.
Η τραγική οικογένεια, αποφάσισε να κρατήσει για μερικές ημέρες το άψυχο σώμα της κόρης τους στο σπίτι και έλαβαν τη σχετική άδεια από νοσοκομείο και νεκροτομείο. «Γνωρίζω ότι αυτό που κάναμε σοκάρει αρκετούς, αλλά για εμάς είναι κάτι που έχει νόημα», δήλωσε στην Telegraph η μητέρα, Ilse Fieldsend η οποία όπως είπε, ξάπλωνε δίπλα στο νεκρό παιδί της λέγοντάς της πόσο την αγαπούσε. «Η σορός της κόρης μας, ανήκει σε εμάς και όχι σε κάποιο νεκροτομείο. Το ότι την είχαμε σπίτι, μας βοήθησε να τη θρηνήσουμε». 
Όπως μάλιστα εξήγησε, ο νεότερος γιος της, Joshua τότε 2 ετών, είδε το πτώμα της αδελφής της και πως της «έδινε πρωινές αγκαλιές». Η μικρή Georgia, χάρισε με το θάνατό της ζωή σε έξι συνανθρώπους μας, αφού η οικογένειά του συναίνεσε στη δωρεά των οργάνων της. 
inews.gr