23 Μαΐου 2017

Αγνοούμενος καπετάνιος βρέθηκε να παλεύει στα κύματα με το σωσίβιο του

Ο αγννοούμενος καπετάνιος ενός πλοίου μεταφοράς αυτοκινήτων με σημαία Σιγκαπούρης βρέθηκε σε κρίσιμη κατάσταση αλλά ζωντανός, μετά όπως όλα δείχνουν από την πτώση του από το πλοίο του στ’ ανοιχτά της Ισπανίας.
Οι αστυνομικές αρχές της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι μάρτυρες είδαν έναν άνδρα να βρίσκεται στην θάλασσα λίγο έξω από το λιμάνι της Tarifa στη νότια Ισπανία την προηγούμενη Δευτέρα.
Η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα τον άντρα να έχει χάσει τις αισθήσεις του και να είναι προσκολλημένος πάνω σε ένα σωσίβιο, ενώ φορούσε μόνο ένα μπλουζάκι. Ο άνδρας στάλθηκε στο νοσοκομείο με ενδείξεις σοβαρής υποθερμίας και έκθεσης στον ήλιο και στο θαλασσινό νερό.
Μετά από περαιτέρω έρευνες, η αστυνομία συνειδητοποίησε ότι ο άνδρας ήταν ο κυβερνήτης του οχήματος Morning Minni με σημαία της Σιγκαπούρης, του οποίου το πλήρωμα είχε αναφέρει ότι αγνοείται νωρίτερα τη Δευτέρα καθώς το πλοίο διέσχισε το Στενό του Γιβραλτάρ.
Έκτοτε ο καπετάνιος μεταφέρθηκε σε ένα νοσοκομείο στο Algeciras της Ισπανίας και οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Δεν είναι σαφές πόσο χρονικό διάστημα ήταν συνολικά ο καπετάνιος στο νερό.
enaytilia