23 Μαΐου 2017

Φέρρυ ισοπεδώνει προβλήτα στο Σάντο Ντομίγκο (video)

Ένα φέρρυ συγκρούστηκε με μια προβλήτα, προκαλώντας σημαντικές ζημιές στο λιμάνι του Σάντο Ντομίγκο στη Δομινικανή Δημοκρατία, την περασμένη Πέμπτη.
Πρόκειται για το φέρρυ με το όνομα Kydon, που φαίνεται στο παρακάτω βίντεο να “παίρνει σβάρνα” την προβλήτα και πολλά εμπορευματοκιβώτια στον τερματικό σταθμό του Ντονε Ντέγκο:
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πλοίο είχε μόλις φτάσει στο Σάντο Ντομίνγκο και ήταν ήδη μερικώς δεμένο με την πρόσθια ράμπα φόρτωσης κατεβασμένη όταν συνέβη το συμβάν. Το γεγονός ότι δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης προκαλεί εντύπωση.
Ένα άλλο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δείχνει εργαζόμενους να τρέχουν να ξεφύγουν από το πλοίο που κινείται κατά πάνω τους.
Yarim Correa 🇵🇷 @YarimCorrea
Última Hora: Choca contra el puerto en  el nuevo barco de Ferries del Caribe.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, το οποίο διαχειρίζεται η Ferries Del Caribe, παρέχει δρομολόγια μεταξύ Σαν Χουαν, Πουέρτο Ρίκο και Σάντο Ντομίνγκο. Είχε μόλις ξαναξεκινήσει τα συγκεκριμένα δρομολόγια στις 3 Μαΐου μετά την πυρκαγιά στο Caribbean Fantasy τον περασμένο Αύγουστο που έθεσε την υπηρεσία αυτή σε αναμονή.
enaytilia