21 Οκτωβρίου 2015

Ο Λαμάρ Όντομ μέσα στο δωμάτιο όπου βρέθηκε αναίσθητος (ΦΩΤΟ)

Οι φωτογραφίες ντοκουμέντα έχουν τραβηχτεί μέσα στον οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας όπου πριν από σχεδόν μια εβδομάδα ο Λαμάρ Όντομ βρέθηκε αναίσθητος αφού είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Σε τουλάχιστον τρεις από τις φωτογραφίες αυτές που δημοσιεύει η Daily Mail, ο πρώην πρωταθλητής του NBA με τους Λέικερς φαίνεται πεσμένος πάνω στο κρεββάτι της σουίτας στον γνωστό οίκο ανοχής στη Νεβάδα. Εκεί, ο Όντομ είναι προηγουμένως "γλεντήσει" με δυο ιερόδουλες και είχε καταναλώσει κοκτέιλ ναρκωτικών και αλκοόλ.
Οι σοκαριστικές φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί το βράδυ της Δευτέρας, λίγες ώρες πριν μια από τις εργαζόμενες στο Love Ranch τον βρεί αναίσθητο μέσα στο δωμάτιο, με αφρό να βγαίνει από το στόμα του και αίμα από τη μύτη του.

Σε μια από τις φωτογραφίες ο Όντομ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι, σε μια άλλη ξυπόλυτος στον καναπέ να κρατά (μετά δυσκολίας στα χέρια του ένα μπουκαλάκι νερό), ενώ στο κομοδίνο που βρίσκεται δίπλα στο κρεβάτι διακρίνονται ένα μαύρο sex toy, κεριά, baby oil και το βιβλίο Pimp, η αυτοβιογραφία του ιδιοκτήτη του οίκου ανοχής Ντένις Χοφ.

Στη φωτογραφία όπου ο Όντομ μοιάζει να μην μπορεί να "συγκρατήσει" το κεφάλι του και να μη μπορεί να ανοίξει τα μάτια του για να πιει νερό από το μπουκαλάκι, δίπλα του είναι μια γυναίκα, τα πόδια της οποίας φαίνονται στη φωτογραφία, που έχει τραβηχτεί στις 7:30-8:30 το απόγευμα της Δευτέρας, 18 ώρες πριν ο σταρ του NBA βρεθεί αναίσθητος. Οι φωτογραφίες όπου ο Όντομ είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι έχουν τραβηχτεί στις 11:30-11:45 το βράδυ και δεν είναι σαφές αν εκείνη την ώρα κοιμάται ή είναι αναίσθητος.

Σύμφωνα με πηγές του οίκου ανοχής, τις φωτογραφίες τράβηξε μια από τις κοπέλες τις οποίες ο Λαμάρ Όντομ διάλεξε από μια... σειρά που είχε στηθεί όταν έφτασε στο ράντσο το απόγευμα του Σαββάτου. Η επιλογή του ήταν η Ράιντερ Τσέρι και η Μόνικα Μονρό, που τον επισκέπτονταν τουλάχιστον έξι φορές την ημέρα για "ιδιωτικά πάρτυ" πριν τον βρουν αναίσθητο το μεσημέρι της Τρίτης.
Πηγή: Daily Mail