26 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη στην Κύπρο η σύζυγος του ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ


Απ' όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Έλενα Ριμπολόβλεβα είχε πάρει αντικείμενο μεγάλης αξίας (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δακτυλίδι περίπου 25 εκατ. ευρώ), το οποίο όμως ανήκε στο εμπίστευμα, το οποίο διασφάλιζε την περιουσία της κοριτσιών του ζεύγους Κάτιας και της Άννας.
Στη σύλληψη της, εν διαστάσει, συζύγου του Ρώσου μεγιστάνα και νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού, Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα Ριμπολόβλεβα, προχώρησαν οι κυπριακές αρχές τη Δευτέρα το μεσημέρι κατά την άφιξη της στην Μεγαλόνησο. 

Σύμφωνα
 με τις πληροφορίες του philenews, εις βάρος της εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για κλοπή ενός πανάκριβου αντικειμένου, το οποίο και ανήκε στο διαχειριστή του καταπιστεύματος των δύο κορών της.

Η 47χρονη κρατήθηκε για μια περίπου ώρα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέρθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού και την Τρίτη αναμένεται να προσαχθεί στο δικαστήριο.

Απ' όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η Έλενα Ριμπολόβλεβα είχε πάρει αντικείμενο μεγάλης αξίας (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για δακτυλίδι περίπου 25 εκατ. ευρώ), το οποίο όμως ανήκει στο καταπίστευμα, το οποίο διασφάλιζε την περιουσία της κοριτσιών του ζεύγους Κάτιας και της Άννας.


Ο διαχειριστής του εμπιστεύματος είχε κινήσει όλες τις διαδικασίες για να επιστραφεί το κόσμημα, πράγμα όμως που δεν έγινε, με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της Έλενας Ριμπολόβλεβα, όταν εκείνη θα έφθανε στην Κύπρο.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/world/article/2526