25 Οκτωβρίου 2015

Απίστευτες καταγγελίες Καμμένου: Ο Δ. Γιαννακόπουλος μου έστειλε ότι «θα μας τελειώσει μέχρι τα ΧριστούγενναΣτη ... στενή σχέση των καναλιών με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων με στόχο την πολιτική επιρροή της κοινής γνώμης αναφέρθηκε ο 
Πάνος Καμμένος μιλώντας στη Βουλή.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ χρησιμοποίησε παραδείγματα δημοσκοπήσεων που προεκλογικά έδειχναν το κόμμα του να μην μπαίνει στη Βουλή.
"Εταιρείες δημοσκοπήσεων στις οποίες επιτρέπουμε ακόμη να λειτουργούν, σε συνεργασία με τα κανάλια προσπάθησαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη" σημείωσε σε έντονο ύφος. Επίσης αναφερόμενος στη σχέση των καναλαρχών με την πολιτική εξουσία, μίλησε για την ανάγκη να μπει ένα τέλος στους εκβιασμούς των "νταβατζήδων" αλλά και των "επίδοξων" νταβατζήδων που θέλουν να πάρουν άδειες καναλιών.
Μάλιστα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στο παράδειγμα του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ιδιοκτήτη μεταξύ άλλων της ιστοσελίδας Newsbomb, κατηγορώντας τον ότι από τα προεκλογικά εξυμνητικά άρθρα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, πέρασε, μετά τις εκλογές, στους εκβιασμούς. Διάβασε μάλιστα το περιεχόμενο sms που, όπως είπε, ο εν λόγω επιχειρηματίας του έστελνε στο κινητό του. "Αυτές οι εποχές τελείωσαν" είπε χαρακτηριστικά.


ΠΟΝΤΙΚΙ