9 Ιουλίου 2017

ΕΡΗ ΖΩΡΑ - ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Image result for ερη ζωρα

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στου Ζωγράφου, όπου ζει μέχρι σήμερα. Πολύ νωρίς κληρονόμησε το καλλιτεχνικό γονίδιο από τον πατέρα της, τον παλιό τραγουδιστή Σταύρο Ζώρα. 

Πτυχία (γαλλικά και πιάνο!): Εχει κάνει σπουδές μουσικής, φωνητικής και πιάνου. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο έπιασε αμέσως δουλειά στα νυχτερινά μαγαζιά της πρωτεύουσας.

Επίσημη πρώτη: Σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, στο πλευρό του Δημήτρη Κόκοτα. Ο πατέρας του τελευταίου, Σταμάτης Κόκοτας είναι πολλά χρόνια φίλος με τον πατέρα της Ερης, Σταύρο Ζώρα. 

Δυνατή στιγμή: Η πρόσφατη συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά, τον Διονύση Μακρή και τη Χριστίνα Κολέτσα στο κέντρο «Ammos» στην παραλιακή. Το εν λόγω σχήμα κρίθηκε ως ένα από τα πιο πετυχημένα φέτος

Στιγμή αδυναμίας: Οι συζητήσεις που έκανε για να εμφανιστεί στο καινούργιο σχήμα του «Romeo» δεν κατέληξαν τελικά σε συμφωνία. Ετσι, το φετινό καλοκαίρι η Ερη θα αφοσιωθεί στην προετοιμασία της πρώτης δισκογραφικής δουλειάς της. 

Οι άνθρωποι γύρω της: Οι γονείς της, που τη στηρίζουν σε ό,τι κι αν κάνει, δυο - τρεις φίλοι που έχει από το σχολείο και τους εμπιστεύεται απόλυτα και η αδελφή της, Λιούμπα, η οποία ασχολείται επίσης με το τραγούδι. 

«Καυτό» gossip: Σε αντίθεση με την αδελφή της, που είδε κάποια στιγμή την προσωπική της ζωή της να γίνεται θέμα στα περιοδικά, η Ερη έχει καταφέρει να κρατήσει τις σχέσεις της μακριά από τα φλας. Αυτή την εποχή, πάντως, δηλώνει single! 

Ατάκα κι επιτόπου: «Θεωρώ δάσκαλό μου στη μουσική τον Λάκη Παλλίδη. Εχει κάνει μαθήματα σε πολλούς γνωστούς τραγουδιστές κι εμένα μου έμαθε την αλφαβήτα της μουσικής!» 

Συχνάζει: Της αρέσει πολύ να πηγαίνει στη Γλυφάδα. Εκεί κάνει τα ψώνια της και πίνει καπουτσίνο φρέντο με θέα τη θάλασσα. 

Ποια είναι: Οργασμός εργασίας και προετοιμασίας για την πρώτη της δισκογραφική δουλειά. Η Ερη Ζώρα ετοιμάζει με αγάπη και μεράκι ένα CD single που θα κυκλοφορήσει σ' ένα μήνα περίπου και περιέχει, μεταξύ άλλων, και την παλιά επιτυχία του πατέρα της «Εσένα που σε ξέρω τόσο λίγο». Ομορφη, έξυπνη και δραστήρια η νεαρή τραγουδίστρια παθιάζεται με ό,τι κι αν καταπιαστεί. Πηγαίνει καθημερινά στο γυμναστήριο και κολυμπάει στη θάλασσα όλες τις εποχές του χρόνου. Παράλληλα με το τραγούδι η Ερη και η αδελφή της, Λιούμπα διατηρούν τη δική τους επιχείρηση: ένα μαγαζί για beaute νυχιών.

espresso.gr