11 Οκτωβρίου 2015

Βασίλης Λεβέντης: Αποκάλυψε ποιο γραφείο θέλει στη Βουλή!Συνέχεια στο θέμα του... γραφείου του στην Βουλή έδωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Γιατί προτιμά το γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου απο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!

Βασίλης Λεβέντης: Αποκάλυψε ποιο γραφείο θέλει στη Βουλή!Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, φιλοξενήθηκε στο studio του skai και συγκεκριμένα στην τηλεοπτική εκπομπή Ακραίως με τον Τάκη Χατζή. Τόνισε πως δεν έχει πάρει (ακόμη) βουλευτικό αυτοκίνητο, με την συζήτηση αναπόφευκτα να κατευθύνεται και στο θέμα του γραφείου του στη Βουλή.
"Δεν μου είπανε κιόλας. Δεν έχει έρθει κανένας να μου πει δικαιούσαι αυτοκίνητο. Εδώ μας έχουν χωρίς γραφεία. Μας έδωσαν του Μητσοτάκη ένα γραφείο, το οποίο για λόγους ιστορικότητας δεν το θέλω".
Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν το θέλει, απάντησε χωρίς να το σκεφτεί: "Γιατί υπάρχει γραφείο του Γεωργίου Παπανδρέου άδειο. Του Γεωργίου Παπανδρέου του γέρου. Εκείνο θέλω, λόγω ιστορικότητας".
Συνεχίζοντας την κουβέντα για το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τόνισε πως τα σχόλια που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή τα περί... γκαντεμιάς, τα έκανε χαριτολογώντας.
Τέλος, επανερχόμενος στο θέμα του βουλευτικού αυτοκινήτου, τόνισε πως θα το σκεφτεί...

newsit.gr