11 Αυγούστου 2016

Αννα Κορακάκη: Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα

Αννα Κορακάκη: Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΦΙΧΘΗ ΣΤΗΝ  Η ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη», δήλωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στη , κατά την άφιξή της στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη, νομίζω θα μου πάρει καιρό. Αυτό το μετάλλιο σημαίνει τα πάντα. Ήταν όνειρο ζωής. Πριν ακόμη γίνω αθλήτρια, πάντα θαύμαζα τους Ολυμπιονίκες, τους πρωταθλητές. Μπορεί να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά αυτό το μετάλλιο να μην έρθει ποτέ. Εκπληρώθηκε εις διπλούν το όνειρό μου», είπε χαρακτηριστικά η 20χρονη αθλήτρια κατά την υποδοχή της.Είναι μία σχέση πρώτα μεταξύ πάτερα και κόρης και μετά είναι η σχέση του αθλητή» δήλωσε ο Τάσος Κορακάκης, προπονητής και πατέρας της χρυσής Ολυμπιονίκη του Ρίο στη σκοποβολή, της Άννας Κορακάκη.
«Δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα. Περιμέναμε μία καλή εμφάνιση, οι πιθανότητες ήταν αρκετές και στους δύο τελικούς αλλά δεν είχαμε στο βάθος του μυαλού μας το χρυσό μετάλλιο» ανέφερε ο κ. Κορακάκης.
«Τώρα προέχουν οι διακοπές μας, θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε, υπήρχε μεγάλη πίεση το τελευταίο διάστημα, σκληρές και έντονες προπονήσεις» πρόσθεσε.
tilegrafima gr