29 Σεπτεμβρίου 2015

Το δακτυλίδι που συγκλόνισε το διαδίκτυο - Δάσκαλος τένις έφυγε από την Κέρκυρα και αρραβωνιάστηκε τη νεκρή κοπέλα του

Αυτός δούλευε ως δάσκαλος τένις στην Κέρκυρα και αυτή ετοιμαζόταν να παρακολουθήσειτα μαθήματά της ως πρωτοετής στο πανεπιστήμιο, όμως ο ξαφνικός της θάνατος άλλαξε τα πάντα.
Ο 22χρονος Josh Thompson έμαθε για τον θάνατο της 18χρονης αγαπημένης του, όταν εργάζονταν ως δάσκαλος τένις στην Κέρκυρα. Αμέσως, πήρε την πρώτη πτήση για Αγγλία που βρήκε και αφού ζήτησε την άδεια από τους γονείς της την αρραβωνιάστηκε.
Της πέρασε ένα δακτυλίδι στο χέρι και αφού έβγαλε φωτογραφία, την οποία δημοσιοποίησε στο Facebook, ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την Abigail Hall. "Τώρα είμαστε αρραβωνιασμένοι, είσαι η ζωή μου", έγραψε.
"Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη μου γι αυτή. Ήταν ο λόγος να σηκώνομαι το πρωί", πρόσθεσε, στον λογαριασμό του στο Facebook.
"Ήμασταν τόσο δεμένοι, από τότε που σκόνταψε σε μία κυλιόμενη σκάλα στο Shard, έως τότε που καήκαμε επειδή είχαμε ανοίξει την οροφή κατά το ταξίδι μας με αυτοκίνητο στην Γαλλία. Ότι κάναμε ήταν αληθινό και πάντα θα είναι εκεί, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο", κατέληξε ο Thompson.
H Abigail είχε μόλις ξεκινήσει τα μαθήματά της στο πανεπιστήμιο του Sheffield ως βιολόγος, ενώ ο ξαφνικός της θάνατός συνέβη στο διαμέρισμά της στο Sheffield, την Τετάρτη το βράδυ.
Σύμφωνα με την αστυνομία αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια.
Το ζευγάρι σκόπευε να αρραβωνιαστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.ring_1.JPG
ring_2.JPG
Tilegrafima.gr