27 Σεπτεμβρίου 2015

Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: "Γιατί δεν κατεβήκαμε με ενιαίο ψηφοδέλτιο "

Αναδημοσίευση ανακοίνωσης καταγγελίας της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας.

"Ως  Προεδρείο  και πλειονοψηφίσαντα μέλη του Δ.Σ.  όπως αυτά είχαν καθοριστεί  από
τις τελευταίες εκλογές  του 2012 και  των οποίων η θητεία τους  λήγει με τις  ερχόμενες εκλογές  της  18ης -19ης Οκτωβρίου  αισθανόμαστε υποχρέωση να μείνουμε πιστοί σε αυτό το οποίο έχουμε ξεκινήσει εδώ και χρόνια και να επανέλθουμε ενημερώνοντας με την παρούσα τα μέλη μας. 
    
 Όπως ανακοινώσαμε στο μόλις πρόσφατο παρελθόν θα κάναμε τα πάντα μέχρι και την τελευταία στιγμή για να κατέλθει η Ένωση Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας σε Ενιαίο Κοινό Ψηφοδέλτιο  για αυτό και με την υπ αρίθμ. ΣΕΠ1/20-9-2015 επιστολή μας συγκαλέσαμε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο όμως τα μέλη της  μειοψηφίας του Δ.Σ  δεν προσήλθαν και συνεπώς και λόγω του καταστατικού είμαστε υποχρεωμένοι σαν Δ.Σ. πλέον να ανακοινώσουμε πλέον στον Γενικό Πίνακα Ανακοινώσεων μας την ανακήρηξη των Υποψήφιων Αστυνομικών. Αναμέναμε μία τέτοια εξέλιξη μετά και από την από 21/9/2015 ανακοίνωση του νεοσύστατου Συνδυασμού «ΝΕΣΠΑ» στο οποίο επισημαίνεται η «ελαττωματικότητα» του Ενιαίου Κοινού Ψηφοδελτίου σύμφωνα με τα επιχειρήματα τα οποία αναφέρονται.
     
Η αλήθεια είναι άλλη,  όλοι την γνωρίζουν αλλά κανείς δεν την λέει. Σαν Δ.Σ.  την είπαμε στην προανφερόμενη ανακοίνωση μας και δεν θα επανέλθουμε επ ουδενί και για κανένα λόγο ξανά σε αυτό το θέμα. Τα προβλήματα και οι έγνοιες των συναδέλφων έχουνε μεγαλύτερη αξία μπροστά σε τόσο φθηνά πράγματα.
    
 Εξάλλου πρόκειται για νόμιμο δικαίωμα του καθενός να ασκήσει με όποιον τρόπο επιθυμεί το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι». Εμείς απλά αναφέραμε την άποψη μας. Ανεξάρτητα από όποιες αντιπαραθέσεις ευχόμαστε με περισσή ειλικρίνεια καλή επιτυχία σε όλους τους Υποψήφιους της Κεντρικής Μακεδονίας από οποιονδήποτε Συνδυασμό μη ξεχνώντας ότι όλοι μας αγαπάμε το Σώμα το ίδιο. Ίσως κάποιοι διαλέγουν λάθος τρόπο για αυτό αλλά αυτό που μένει είναι η ειλικρινής προσπάθεια όλων μας.
    Στον Γενικό Πίνακα Ανακοινώσεων των Γραφείων μας θα αναρτηθούν οι Υποψήφιοι για τις ερχόμενες εκλογές της 18-19/10/2015"
                                                                     Για το Δ.Σ.   
                                    -Ο-                                                                                            -Ο-
   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΑΚΤΥΛΟΥΔΗΣ Αθανάσιος                                           ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας

.