31 Ιανουαρίου 2013

Ανήλικοι κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας


Tρεις 13χρονοι μαθητές, κατηγορούνται για τον βιασμό 14χρονης μαθήτριας ενώ στους γονείς τους θα ασκηθεί ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου, στο σπίτι του ενός εκ των φερόμενων δραστών.

Σύμφωνα με τη καταγγελία της ανήλικης, χθες στις 14:00 το μεσημέρι κι αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, πήγε με τη θέληση της στο σπίτι του ενός όπου όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο από τους τρεις, κατ' εξακολούθηση και παρά φύση, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια αφού αποχώρησε, μετάνιωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για την πράξη της και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.

Άνδρες της αστυνομίας, την πλησίασαν και την ρώτησαν τι της συμβαίνει, αλλά εκείνη φοβισμένη δεν τους απάντησε. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον διοικητή τους, ο οποίος έδωσε εντολή να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Στο αστυνομικό τμήμα, η 14χρονη ξέσπασε σε κλάματα και παραδέχτηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, τι ακριβώς είχε συμβεί, αμέσως της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε και η καταγγελία του περιστατικού.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών.
Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Στους δύο 13χρονους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν, ενώ στον τρίτο, στο σπίτι του οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.

Δίωξη θα ασκηθεί και στους γονείς των δραστών.

Πηγή: thesstoday
Zougla.gr