27 Ιανουαρίου 2013

Τηλεοπτικός καβγάς Γεωργιάδη - Χαϊκάλη με αποχώρηση από το στούντιο του ΣΚΑΪ

Βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του βουλευτή της ΝΔ, χρησιμοποίησε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, με αφορμή τα 586 ευρώ, με τα οποία καλούνται δεκάδες πολίτες να ζήσουν.

Πόλεμος μεταξύ του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλο Χαϊκάλη ξέσπασε στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, με αποτέλεσμα ο πρώτος να αποχωρήσει εμφανώς εκνευρισμένος, από το στούντιο του Παλαιού Φαλήρου.
Αφορμή στάθηκε η πρόταση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ενταχθούν και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο, τη στιγμή που το επίπεδο ζωής των συμπολιτών μας επιδεινώνεται δραματικά μέρα με την μέρα.
"Πως θα ζήσει ένα άτομο με 586 ευρώ;", ανέφερε ο κ. Χαϊκάλης απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος του απάντησε:
"Σε προκαλώ - για να μην είσαι ψεύτης - από τον επόμενο μήνα να κρατήσεις 586 ευρώ και τα υπόλοιπα χρήματα να τα μοιράσεις στον κόσμο", υπονοώντας φυσικά ότι με αυτόν τον τρόπο ο ίδιος μπορεί να μπει στη θέση του κάθε μισθωτού ή συνταξιούχου.
"Είσαι ξεφτιλισμένος", του ανταπάντησε ο Παύλος Χαϊκάλης με τον κ. Γεωργιάδη να λέει: "Εγώ ψέματα για να πάρω ψήφους δε λέω".
Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο, με την απάντηση του βουλευτή από το στρατόπεδο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, να λέει σε έντονους τόνους:
"Είσαι καραγκιόζης και βλάκας. Πας αλλού το θέμα".
Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη ήταν άμεση. Αφού αφαίρεσε το μικρόφωνό του, είπε "Βye" και απλά αποχώρησε.
Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε δημόσια "συγγνώμη" για την απρεπή του στάση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς, που προκάλεσαν αμηχανία στους παρουσιαστές και τους καλεσμένους