22 Ιανουαρίου 2014

Βασ. Καυκάς: Μέχρι το τελευταίο δολάριο, τα χρήματα θα πάνε για νοσήλια και φάρμακα!

anhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism 
http://PanhellenicPost.com

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΛΑΣΠΙΝΑ.
«Τα χρήματα που έχουμε συγκεντρώσει, θα διατεθούν μέχρι και το τελευταίο δολάριο, για νοσήλια, φάρμακα  ή βοηθήματα που χρειάζεται η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη και τα οποία δεν θα καλύψει η ασφάλεια ή η πρόνοια από την Ελλάδα». Αυτό υποστηρίζει  σε συνέντευξή του στην PanHellenic Post,  ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Νέας Αγγλίας κ. Βασίλειος Καυκάς απαντώντας και στα δημοσιεύματα που μιλούν για «σκάνδαλο» και για προκλητική συμπεριφορά της Ομοσπονδίας η οποία αρνήθηκε να αποδώσει τα χρήματα του ειδικού λογαριασμού στη μητέρα της παθούσης.
Κάνοντας μία λεπτομερή αναδρομή στα διατρέξαντα, ο κ. Καυκάς  απαντά σε όλα τα ερωτήματα που του θέσαμε με αμεσότητα, ευθύτητα και μόνιμο μοτίβο «τα χρήματα είναι για την θεραπεία της Μυρτώς» ενώ υπερασπίζεται την υπόληψη της Ομοσπονδίας η οποία, όπως είπε, τηρεί με ευλάβεια το νόμο και δεν δέχεται να μπει σε αμφισβητούμενους  «τακτικισμούς» και  θολές επιδιώξεις.
Μάλιστα αποκάλυψε ότι το όλο θέμα θα συζητηθεί την  Τετάρτη στο Διοικητικό Συμβούλιο,  άλλα και στην Γενική Συνέλευση που θα ακολουθήσει και εκεί θα αποφασίσουν για τα περεταίρω (ενδεχομένως και νομικά) βήματα.

διαβαστε ολη την συνεντευξη στο  http://panhellenicpost.com/archives/81347