Εξιχνιάστηκε, έπειτα από επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας, περίπτωση κλοπής μπαταριών Πυροσβεστικών οχημάτων από Πυροσβεστικό Συνεργείο στην περιοχή της Πυλαίας.
Ειδικότερα, χτες το πρωί, Επιπυραγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας, ότι άγνωστοι κατά το χρονικό διάστημα από 17-01-2014 έως πρώτες πρωινές ώρες της 20-01-2014, εισήλθαν εντός του Πυροσβεστικού Συνεργείου στην περιοχή της Πυλαίας και αφαίρεσαν 200 τεμάχια περίπου μπαταριών Πυροσβεστικών οχημάτων, συνολικής αξίας 1.500 ευρώ περίπου.
Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, μετά από έρευνες, πήγαν σε μάντρα εμπορίας παλαιών σιδήρων και μετάλλων στην ίδια περιοχή και εντόπισαν πλήθος τεμαχίων μπαταριών αυτοκινήτων, εκ των οποίων ο καταγγέλλων αναγνώρισε συνολικά 95 τεμάχια ως μέρος των αφαιρεθέντων.
Στην προαναφερόμενη μάντρα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 24, 28 και 22 ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της κλοπής, ενώ συνελήφθη και 63χρονος υπεύθυνος της μάντρας, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Επίσης, σε έρευνα που διενεργήθηκε στο ανωτέρω όχημα, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χαλκού σε κουλούρες συνολικού βάρους 130 κιλών, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.