25 Ιανουαρίου 2014

Ερανος γιά Μυρτώ-Ομοσπονδία Βοστώνης: Εξακολουθούν να κοροϊδεύουν δωρητές και Ομογένεια

Η υπόθεση οδεύει στην Δικαιοσύνη, χώρια από την έρευνα εισαγγελίας και IRS γιά απάτη

'Εναν μήνα μετά την παραλαβή της 1ης επιστολής του δικηγόρου της μητέρας της Μυρτώ, (που αποκάλυψε η ''Πρωϊνή'' στις 2 Ιανουαρίου) και ενάμισο μήνα από την συλλογή των χρημάτων (131.000 δολ.) οι διαχρονικά εγκάθετοι του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης, ΔΕΝ έχουν δώσει αναλυτικό απολογισμό-λογαριασμό (δεν μιλάμε γιά απλά λογιστικό λογαριασμό) γιά τον έρανο και με διάφορες προφάσεις, με παραπλανήσεις και με ψευδολογίες δεν συγκαλούν γενική συνέλευση να αποφασίσει ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ που έδωσαν οι δωρητές γιά την Μυρτώ (και ΟΧΙ γιά την Ομοσπονδία).
- Ομογενείς δωρητές, εξαπατημένοι και θυμομένοι, δηλώνουν ότι θα καταθέσουν ξεχωριστές μηνύσεις-αγωγές εναντίον του Συμβούλιου και της Ομοσπονδίας, γιά απάτη.
- Και το εξευτελιστικό γιά την Ομογένεια: Μυρτώ και μητέρα της επιστρέφουν στην Ελλάδα (άφιξη Σάββατο) και αντί γιά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ, να αντιμετωπίσουν την σκληρή οδυνηρή καταστροφική γι' αυτούς πραγματικότητα, έφυγαν, έχοντας στις αποσκευές τους, ψευτιές, συκοφαντίες, βρισιές ''φιλανθρώπων'' της Ομοσπονδίας Βοστώνης, την οποίαν το ελληνικό κράτος χρηματοδότησε με 300.000 δολ. την τελευταία 25ετία (τα χρήματα... αγνοούνται, αφού δεν διατέθηκαν γιά κάποιο σκοπό). Η άστεγη Οργάνωση των παρανομούντων, υποσχόταν δημιουργεία...Μουσείου και...Βιβλιοθήκης).
Ενώ, οι τρεις κορυφαίοι του Συμβούλιου της Ομοσπονδίας Βοστώνης, που υποτίθεται θα ''αποφασίσουν'' γιά τα χρήματα του εράνου, έχουν οικονομικά προβλήματα και δικαστικές αποφάσεις σε βάρος τους, γιά προσωπικές χρεοκοπίες, κατασχέσεις, μη πληρωμή πιστωτικών καρτών κ.ά.
- Η Ομοσπονδία Βοστώνης έχει προηγούμενο και με τον έρανο γιά πυρόπληκτους Ελλάδα, 2007, ενώ παρόμοιο πρόβλημα, όπως τώρα, με έρανο γιά παιδί από την Καλαμάτα που εγχειρίστηκε στην Βοστώνη, υπήρξε και πριν 13 χρόνια.
 
ΠΗΓΗ   www.proini.us

ΣΧΟΛΙΟ ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΗΣ

ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ Η ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΑ Η ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ (ΜΗΤΕΡΑ -ΠΑΤΕΡΑ -ΑΔΕΛΦΙΑ)

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΕς ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ "ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΙΛΛΙΑΡΔΟ" ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ  ΣΕ ΥΓΕΙΕΙΣ -ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ¨΄ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΡΟΥΣ
ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟ-ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ  5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΜΕ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΥΣ -ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΖΗΛΕΥΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΑ -ΙΝΤΕΡΝΕΤ -ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ - ΜΕ ΠΛΗΡΗ  VIP ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΩΝ -ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ

ΑΠΛΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ - ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΒΥΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ "ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ" ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ "ΝΤΕΛΑΛΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΨΗΦΩΝ ΣΑΝ ΚΑΛΑ 'ΣΚΥΛΙΑ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ  -"ΠΑΝΤΑ ΦΤΟΧΩΜΠΙΝΕΔΕΣ" ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ  ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΜΥΘΙ" ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ !! 
ΕΝΩ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΕΞΕΧΟΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΟΦΙΜΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ (!!) ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ

ΜΑΣ -ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ !!!ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ