23 Απριλίου 2014

Αγρια κόντρα Καμμένου - Καψή

Μια φράση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου προκάλεσε την αντίδραση τουΠαντελή Καψή και ξεκίνησε πόλεμος ανακοινώσεων που κανείς δεν ξέρει πως θα τελειώσει.

 
 
 
 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του είπε μεταξύ άλλων: 

«...Είναι απίστευτο. Αν δει κανείς το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, εκπροσωπούνται συγκεκριμένοι εργολάβοι που αναλαμβάνουν δημόσια έργα με τον εκπρόσωπό τους. Εκπροσωπείται ο επί χρόνια εθνικός προμηθευτής στις τηλεπικοινωνίες και στα δημόσια έργα με τη δική του εκπρόσωπο, πρώην διευθύνουσα σύμβουλο των εταιρειών του.
Εκπροσωπείται, σε άλλο ψηφοδέλτιο, όχι της Νέας Δημοκρατίας, δεν πρόλαβε, εκπρόσωπος του κ. Ψυχάρη, ο κ. Παντελής Καψής.»

Και συνέχισε: «Είναι καταπληκτικό πόσο τα κόμματα της μεταπολίτευσης δείχνουν πλέον δημόσια την εξάρτησή τους από τη διαπλοκή. Και από εκεί και πέρα, με ελάχιστες εξαιρέσεις, βλέπουμε να παίζουν στην Ευρωβουλή το παιχνίδι της δήθεν δημοσιότητας».

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Παντελής Καψής απάντησε στον κ. Καμμένο στο ίδιο έντονο ύφος:

«Ο κύριος Καμμένος μου έκανε προσωπική - και ως συνήθως χυδαία - επίθεση. Είναι προφανές ότι κάτι καλό έχω κάνει για να μου επιτίθεται. Κατά τα άλλα, αντί να παριστάνει τον κατήγορο είναι καιρός να απολογηθεί για την συμμετοχή του στην κυβέρνηση Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία. Φέρει κι αυτός ακέραιη την ευθύνη για τις επιπτώσεις της κρίσης που τόσα πολλά στοίχισε στον ελληνικό λαό.»
NEWSIT.GR