22 Δεκεμβρίου 2015

Γεωργιάδης: Ψηφίζω Κυριάκο Μητσοτάκη στον β' γύρο

Αθήνα
Τα χαρτιά του για το τι θα πράξει στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ άνοιξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Δήλωσε ότι σέβεται απόλυτα τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, αλλά ο ίδιος θα ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εξήγησε ότι ήρθε η ώρα της ανανέωσης για το κόμμα, πράγμα που μπορεί να υπηρετήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε και στην άψοη συνεργασία που είχε μαζί του τα χρόνια που και εκείνος και ο κ. Μητσοτάκης ήταν υπουργοί.

O βουλευτής Β' Αθηνών έσπευσε, πάντως, να διευκρινίσει ότι εκφράζει την προσωπική του άποψη και ότι οι ψηφοφόροι του έχουν το δικαίωμα να εκφραστού ελεύθερα.


Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το «διψήφιο ποσοστό» που κατέγραψε η υποψηφιότητά του, αλλά και οι ιδέες του, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ευχαρίστησε τους φίλους, τα στελέχη της ΝΔ, αλλά και τους δεκάδες εθελοντές που στάθηκαν στο πλευρό του, στο πλαίσιο μιας υποψηφιότητας, η οποία -όπως τόνισε- δεν είχε μηχανισμό από πίσω για την προωθήσει.

Κυριάκος: Ευχαριστώ τον Άδωνι

Με δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαριστεί τον Άδωνι Γεωργιάδη για τη δημόσια στήριξή του.

«Προερχόμαστε από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες, αλλά μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για να ξανακάνουμε τη ΝΔ μεγάλη. Για να κερδίσει και πάλι η κεντροδεξιά τη μάχη των ιδεών» ανέφερε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η ενότητα έχει διασφαλιστεί, αλλά παραμένει το δίλημμα ανάμεσα σε συρρίκνωση και στασιμότητα ή διεύρυνση

«Στον πρώτο γύρο, το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο από το 60% και πλέον των παλαιών και νέων μελών μας. Έχουμε καθήκον να κάνουμε πράξη την εντολή τους. Την 10η Ιανουαρίου το ρεύμα της δημιουργικής ανανέωσης θα ενισχυθεί και θα είναι νικηφόρο» κατέληξε.

ιν γρ