30 Μαρτίου 2013

Βρέθηκε το τζιπ όχι, όμως, και οι δράστες! Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση

Panhellenic Post - The Online Newspaper of Hellenism
http://PanhellenicPost.com

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου με την συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών που εμπλέκονται στην χθεσινοβραδυνή ένοπλη, αιματηρή ληστεία σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών.
Το φως της δημοσιότητας είδε πριν από λίγη ώρα το τζιπ των δραστών, οι οποίοι ευθύνονται για την ένοπλη, αιματηρή ληστεία σε ταβέρνα στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών.
Το αυτοκίνητο είναι τύπου Subaru Forester και οι κακοποιοί το εγκατέλειψαν στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ που τους καταδίωκε με τη συνδρομή ειδικών δυνάμεων και ελικοπτέρου.
Οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, φέρουν βαρύ οπλισμό, ενώ κατά την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία τραυματίστηκε θανάσιμα μία 25χρονη κοπέλα, η οποία εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο της Κορίνθου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα χτυπήθηκε από τα καλάσνικοφ των ληστών, ωστόσο, όπως λένε από το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα γίνει βαλλιστική εξέταση και στα όπλα των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη.
Οι δράστες μέχρι στιγμής διαφεύγουν της αστυνομίας, ενώ εξελίσσεται μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή της Πελοποννήσου για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.