31 Μαρτίου 2013

Αίγυπτος: Τροχαίο ατύχημα με ομογενείς έξω από την Αλεξάνδρεια

Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών παρακολουθεί την κατάσταση
TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΚΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ έπειτα από σχετική ενημέρωση από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Κάιρο, κατά την ανατροπή του λεωφορείου τραυματίστηκαν δώδεκα από τους επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Sheikh Zayed του Καΐρου.Τροχαίο ατύχημα με πούλμαν που μετέφερε ομογενείς από την Αλεξάνδρεια σημειώθηκε το πρωί έξω από την Αλεξάνδρεια.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το πούλμαν, στο οποίο επέβαιναν 19 άτομα, 16 εκ των οποίων ομογενείς από την Αλεξάνδρεια, ανετράπη στο 55ο χιλιόμετρο της οδού που συνδέει την Αλεξάνδρεια με το Κάιρο, με κατεύθυνση προς την αιγυπτιακή πρωτεύουσα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, έπειτα από σχετική ενημέρωση από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Κάιρο, κατά την ανατροπή του λεωφορείου τραυματίστηκαν δώδεκα από τους επιβάτες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Sheikh Zayed του Καΐρου.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άμεσα ο πρέσβης της Ελλάδας στο Κάιρο και κλιμάκια της πρεσβείας και του γενικού προξενείου του Καΐρου και μετέφεραν με όχημα της πρεσβείας τους υπόλοιπους επτά επιβάτες του λεωφορείου για προληπτικό έλεγχο στο ίδιο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου, οι πρώτες ενδείξεις από τις εξετάσεις των τραυματιών δεν προκαλούν ανησυχία, η κατάστασή τους όμως παρακολουθείται


ΕΔΩ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΠηγηΠηγή:
http://www.skai.gr/news/greece/article/227915/aiguptos-trohaio-atuhima-me-omogeneis-exo-apo-tin-alexandreia/#ixzz2P8I77gbC
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook