26 Μαρτίου 2013

Καμμένος για Κύπρο: Αρπαγή του πλούτου του Νότου για να σωθεί ο ΒορράςΟ αρχηγός των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του για τις εξελίξεις στην Κύπρο κάνει λόγο για «οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς». Παράλληλα, έκανε και μία σύγκριση της κρίσης των ΗΠΑ το 2008 με την σημερινή κρίση στην Ευρωζώνη.


«Στις ΗΠΑ, το 2008 στην κορύφωση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης χρεοκόπησαν τράπεζες, όπως η Citigroup, των οποίων το μέγεθος ήταν παραπλήσιο με το μέγεθος του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος, όμως κανένας καταθέτης δεν έχασε ούτε ένα δολάριο κατάθεσης».

«Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σήμερα στην Ευρωζώνη των ακραίων νεοφιλελεύθερων, άρχισε το οργανωμένο ρήμαγμα των καταθέσεων από την Κύπρο με πρόσχημα ένα αμελητέο μέγεθος, όπως είναι το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με στόχο την αρπαγή του πλούτου της Νότιας Ευρώπης για να σωθεί ο Βορράς», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κοντός
 .zougla.gr