8 Δεκεμβρίου 2015

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι


Τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου,  θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 15:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Adtech Ad
Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" έφθασε ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας.
Στο αεροδρόμιο, τον υποδέχθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς. Ο Πρόεδρος της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου μετέβη αρχικά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Τον Πρόεδρο της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου,  θα υποδεχθεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις 15:00 στο Μέγαρο Μαξίμου.
Έπειτα από την κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο ηγετών, θα πραγματοποιηθούν διευρυμένες διαβουλεύσεις των δύο κυβερνητικών αντιπροσωπειών, ενώ, τέλος, θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Αιγύπτιου Προέδρου και του πρωθυπουργού στον Τύπο.
Αύριο, Τετάρτη το πρωί θα πραγματοποιηθούν Διευρυμένες Τριμερείς Διαβουλεύσεις μεταξύ της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, ενώ θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ του Αλέξη Τσίπρα, του Αμπντέλ Φατάχ Αλ-Σίσι και του Νίκου Αναστασιάδη. Πριν από την Τριμερή, θα έχουν προηγηθεί κατ' ιδίαν συναντήσεις του κ. Αλ-Σίσι με τον κ. Αναστασιάδη, του κ. Αναστασιάδη με τον κ. Τσίπρα και κατ' ιδίαν συνάντηση του προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας.