5 Φεβρουαρίου 2016

Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

Πέθανε η ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη

Αθήνα
Πέθανε σε ηλικία 55 ετών, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, η γνωστή ηθοποιός Νατάσα Μανίσαλη.

Η Νατάσα Μανίσαλη γεννήθηκε το 1961. Σπούδασε στο Εθνικό και πρωταγωνίστησε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, με πιο γνωστή την επιθεώρηση «Βίρα τις Άγκυρες» των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου.

Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Εμείς κι Eμείς», ως «η καπάτσα» της παρέας, Νατάσα Σαριτζόγλου. Συμμετείχε επίσης, στην σειρά του Γιάννη Διλιανίδη, «Οι Μικρομεσαίοι», στον ρόλο της αδερφής του Παύλου Ευαγγελόπουλου, Μπέτυς Πετρίδου.

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός πάλευε με τον καρκίνο, από τον οποίο είχε χάσει τον πατέρα της, αλλά και την θεία της. Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011, στο περιοδικό People, είχε δηλώσει για το θάνατο του πατέρα της: «Κλείσαμε δύο χρόνια από τότε που τον χάσαμε, χτυπημένο από την επάρατο. Είναι αυτό που πιστεύω πως δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου! Όταν έχασα τον μπαμπά μου, σκέφτηκα "κι εγώ τώρα τι θα κάνω στη ζωή μου”; Παρέλυσα... Μέσα στο δωμάτιο που νοσηλευόταν γελούσα, έξω από εκεί, έκλαιγα, ήμουν σαν ένα φως που μετακινιόταν γύρω από το σώμα του».

Στην ίδια συνέντευξη είχε αποκαλύψει πως φοβόταν πολύ μήπως “χτυπηθεί'' και η ίδια από τον καρκίνο. «Έχασα και την αδελφή της μαμάς μου από καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω αν είναι κληρονομικό ή όχι», ήταν τα λόγια της.

Όσο για το γεγονός ότι δεν απέκτησε παιδί με τον σύζυγό της, η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Με τον άντρα μου παντρευτήκαμε το 1996. Ίσως ήμουν πολύ απασχολημένη εκείνη την περίοδο, ο άντρας μου είναι πολύ υπεύθυνος -όπως κι εγώ- δεν ήθελε να "ρίξουμε" ένα παιδί στη γιαγιά ή σε μια ξένη γυναίκα και να τρέχω εγώ όλη μέρα στα γυρίσματα. Στις μέρες μας, όταν βρισκόμαστε σε μια τέτοια στενωπό που ξέρουμε που οδηγεί, το να είχα ένα παιδί θα μου ήταν μεγάλο βάρος».
Newsroom ΔΟΛ