22 Φεβρουαρίου 2016

Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του Παντελίδη

Μία λυγισμένη λαμαρίνα, η οποία πέρασε μέσα από την οροφή του τζιπ, μάρκας Mercedes, είναι αυτή που προκάλεσε το θανατηφόρο τραύμα στον Παντελή Παντελίδη, όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση.
Όπως δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο θάνατος του 33χρονου τραγουδιστή την περασμένη Πέμπτη ήταν ακαριαίος και προκλήθηκε από ένα μόνο τραύμα. 
Επίσης η ίδια λυγισμένη λαμαρίνα, μέρος των κιγκλιδωμάτων στα οποία προσέκρουσε το όχημα, τραυμάτισε σοβαρά και την30χρονη συνεπιβάτιδα, η οποία καθόταν στο πίσω κάθισμα, ακριβώς πίσω από τον Παντελή Παντελίδη. Η 30χρονη τραυματίστηκε στα πάνω και στα κάτω άκρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.
Εν τω μεταξύ την περασμένη Παρασκευή έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας η 21χρονη συνεπιβάτιδα που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
Η κοπέλα βιώνει μετατραυματικό σοκ και δεν μπόρεσε να πει πολλά στους άνδρες της τροχαίας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πάρουν νέα κατάθεση σήμερα. Σύμφωνα με τα όσα μπόρεσε να πει η κοπέλα, προκύπτει ότι εκείνη ήταν η συνοδηγός και όχι η 30χρονη και πως δεν φορούσε ζώνη. 
Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονη που τραυματίστηκε ελαφρότερα, η οποία το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής έδωσε την πρώτη της κατάθεση στους άνδρες της Τροχαίας. «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

newpost.gr