24 Ιουνίου 2016

22χρονη ομολόγησε γιατί έσφαξε τον 46χρονο στη μέση του δρόμου στη Κορίνθο

Άγριο έγκλημα στο κέντρο της Κορίνθου σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν μια 22χρονη επιτέθηκε με μαχαίρι και σκότωσε έναν 46χρονο άντρα.

Τα έντονα σεξουαλικά υπονοούμενα και τασεξιστικά σχόλια που δέχτηκε ξαφνικά στο δρόμο από τον 46χρονο ήταν σύμφωνα με την 22χρονη κατηγορούμενη, η αιτία για να βγάλει 
τοκουζινομάχαιρο που είχε στην τσάντα της και να επιτεθεί στον άνδρα.
Η 22χρονη που συνελήφθη από τους αστυνομικούς υποστήριξε ότι οι κουβέντες που άκουσε από το θύμα ήταν τόσο προσβλητικές που την έβγαλαν εκτός εαυτού και έφτασε στο σημείο να επιτεθεί στον 46χρονο.
Το χτύπημα όμως ήταν σε καίριο σημείο και το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο. Όπως είπε η δράστης το μαχαίρι το έχει πάντα μαζί της για την προσωπική της ασφάλεια.
Η 22χρονη περνούσε από το δρόμο που βρισκόταν το θύμα μαζί με μια 17χρονη φίλη της και μετά το έγκλημα έτρεξαν και οι δυο και κρύφτηκαν στο σπίτι φίλων, μιας 42χρονης και ενός 30χρονου οι οποίοι και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν για υπόθαλψη.
Όπως έγινε γνωστό, δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν ενώ από την έρευνα των αστυνομικών βρέθηκε και το μαχαίρι της δολοφονίας.
usay.gr