15 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ π. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΛΕΥΡΗ: «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΡΙΣΙΜΗ»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα, σημειώνονται τα εξής:
Όμιλος Ιατρικού Αθηνών: Ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του κ.Πλεύρη
Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εισήχθη χθες, Κυριακή 13/11/16, στις 10.00 π.μ., στο ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ, με  εικόνα σήψης.Είχαν προηγηθεί  αγγειοχειρουργικές επεμβάσεις  σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα.  Λόγω της κρισιμότητας της  κατάστασής του, εισήχθη άμεσα  στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας,  όπου και παραμένει  νοσηλευόμενος, διασωληνωμένος
 σε μηχανική υποστήριξη. Από τη θεραπευτική ομάδα του  ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  διενεργήθηκαν και διενεργούνται  όλες οι ενδεδειγμένες  θεραπευτικές πράξεις,  συντηρητικές και επεμβατικές.
 Η κατάσταση του ασθενούς
 εκτιμάται  ως ιδιαίτερα κρίσιμη.
 majeleio
Σκληρή μάχη στην εντατική δίνει αυτήν την ώρα ο Θάνος Πλεύρης , γιος του γνωστού δικηγόρου και ιστορικού Κωσταντίνου Πλεύρη.
plevris-622x400
Ο έγκριτος νομικός και πρώην βουλευτής του ΛΑΙΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ νοσηλεύεται με βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού σε νοσοκομείο σε γνωστό θεραπευτήριο.
Η κατάσταση του επιδεινώθηκε τα τελευταία 24ωρα-
thanos kostas pleyris
Το makeleio.gr επικοινώνησε νωρίς το μεσημέρι με τον πατέρα του Κωσταντίνο Πλεύρη ο οποίος και μας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας : «Ο Θάνος δίνει σκληρή μάχη, είναι μαχητής και ο Θεός είναι μεγάλος»
Διπλά στον Θάνο Πλεύρη είναι αυτήν την ώρα όλη η οικογένεια του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιδιωτική κλινική, στην οποία νοσηλεύεται, ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Οι γιατροί, αν και συνεχίζουν να θεωρούν την κατάστασή του κρίσιμη, εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ως προς την τελική έκβαση την υπόθεσης.
Ο στενός του φίλος, αντιπρόεδρος της Ν.Δ, Άδωνις Γεωργιάδης, με τον οποίο επικοινωνήσαμε εξέφρασε την ευχή όλα να πάνε καλά, θεωρώντας ότι ο ασθενής είναι καλύτερα.
Από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ευχές για σύντομη αποκατάσταση.
plevris-kostas-thanos12