13 Νοεμβρίου 2016

«Ξύρισαν» τον ιερέα που βίασε την ανιψιά του και κατέληξε στις Κεντρικές Φυλακές

Λεμεσος
Περίπου έξι μήνες μετά που ο ιερέας Π. Αθ. συνελήφθη και καταδικάστηκε για υπόθεση βιασμού της 26χρονης ανιψιάς του, η εκκλησία «θυμήθηκε» να τον καθαιρέσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μετά από απόφαση της Ιεράς Συνόδου, μέλη της εκκλησίας μετέβησαν το πρωί στις Κεντρικές φυλακές όπου επισκέφθηκαν τον ιερέα και τον ενημέρωσαν ότι δεν βρίσκεται πλέον στον κατάλογο με τους ιερείς.

Ο ιερέας Παπανδρέας Αθανάση, κυκλοφορούσε στο σωφρονιστικό ίδρυμα με τα ράσα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ιερέας καταδικάστηκε για τον βιασμό της κόρης του αδελφού του ο οποίος διαπράχθηκε τον Μάιο του 2013 και έχει καταδικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα γεγονότα που ακούστηκαν κατά την απόφαση του Κακουργιοδιεκίου, ο ιερέας είχε καθίσει στο κρεβάτι της νεαρής ανιψιάς του και άρχισε να της μιλά. Στη συνέχεια άρχισε να της κάνει μασάζ στην πλάτη ενώ εκείνη φορούσε τα ρούχα της με αποτέλεσμα να την πάρει ο ύπνος.

Στη συνέχεια η 26χρονη άρχισε να σκέφτεται ότι ο θείος της την βλέπει ερωτικά, αλλά δεν έδωσε σημασία.

Την επόμενη μέρα πήγε για να κάνει ένα ντους ώστε να πάει στη δουλειά της. Βγαίνοντας από το μπάνιο και φορώντας το μπουρνούζι της, ο ιερέας την περίμενε στο σαλόνι. Εκείνη πήγε στο δωμάτιό της για να ντυθεί και ο θείος της μπήκε, εισέβαλε φορώντας το εσώρουχό του και με το πουκάμισό του μισάνυχτο.

Κάθισε δίπλα της στο κρεβάτι και άρχισε να της μιλά για τις γυναίκες και για τις σεξουαλικές σχέσεις. Πριν προλάβει μάλιστα εκείνη να αντιδράσει της έπιασε τα χέρια, την έριξε στο κρεβάτι και άρχισε να τη φιλά και να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα. Η κοπέλα προσπάθησε να τον απωθήσει, εκείνος όμως συνέχισε χωρίς να την ακούει και τελικά τη βίασε.

Πηγή: Reporter.com.cy