7 Νοεμβρίου 2016

Εμίρης: Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα - Θα φύγουν από το Κατάρ οι Έλληνες

Εμίρης: Ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα - Θα φύγουν από το Κατάρ οι Έλληνες

«Ανέκδοτο» χαρακτήρισε τις επενδύσεις στην Ελλάδα ο Εμίρης του Κατάρ μιλώντας σε άτομα του περιβάλλοντός του μετά τις πρόσφατες περιπέτειες που είχε με αγορές που έκανε στη χώρα μας.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News ο εμίρης του Κατάρ εμφανίζεται εξοργισμένος με τα συνεχή προβλήματα. Μάλιστα, μετά από την παρέμβαση του Δημοσίου στην υπόθεση του Ναυαγίου στη Ζάκυνθο και την αναβολή της δίκης, έκανε λόγο για «εχθρική στάση της Ελλάδας απέναντι στο Κατάρ».
«Πώς μία τόσο φτωχή χώρα, αντί να στηρίζει τις επενδύσεις κάνει ό,τι μπορεί για να τις διώξει», καταλήγοντας στην ίδια συνομιλία ότι «είναι ανέκδοτο οι επενδύσεις στην Ελλάδα».
Ο Εμίρης έχει παραδώσει τα ηνία της χώρας στο γιο του Ταρίμ, ασχολείται προσωπικά με τις επενδύσεις του Ομίλου.
Το κράτος του Κατάρ προτίθεται να στείλει ηχηρό «μήνυμα» στην Αθήνα και ήδη προσανατολίζεται σε «μπλόκο» των ελληνικών εταιρειών, προκειμένου να μην αναλάβουν ξανά στο μέλλον έργα στο Κατάρ. Στο Εμιράτο δραστηριοποιούνται σήμερα πάνω από 180 ελληνικές εταιρείες, με χιλιάδες Έλληνες εργαζόμενους. «Αν οι άδειες παραμονής των Ελλήνων εργαζομένων δεν ανανεωθούν, θα αναγκαστούν να γυρίσουν στην Ελλάδα», δήλωσε συνεργάτης του εμίρη μιλώντας στην εφημερίδα.

news.gr